R6

Újabb spoiler a következő operátorokról: folytatódhat a mix, támadó Vigil és védő Ying jöhet


2019 a mix éve lesz?

Épphogy elkezdődött az Operation Burnt Horizon, máris az új szezonnal foglalkoznak a játékosok – ehhez persze kellene a szivárogtató személyek is.

Korábban már írtunk arról, hogy a Ubisoft által kreált spoilert fedeztek fel a játékosok a következő szezon dán operátoraival kapcsolatban:

A játékosok ezt is kiszúrták: a 2. szezon egyik operátorának leírását láthattuk a legutóbbi videóban

Most Redditen olvashattuk ezt a posztot, melyben egy olyan leaker nyújtott információt a nagyérdemű számára, aki korábban a jelenlegi szezon tartalmainak egy részét is felfedte – és igaznak is bizonyult.

“A dán támadó láthatatlan a kamerák számára és egy Caveirához hasonló halk léptő képességgel rendelkezik. A védőnek egy speciális szemvédője van, mely immunis a flash és smoke grenade-ekre” – derül ki a spoilerből az információ.

Az még a jövő zenéje, hogy vajon ez is igaznak bizonyul-e később, azonban már Mozzie (drón védő oldalon) és Gridlock (csapda támadó oldalon) is egyfajta szerepcserében részesült a fejlesztők által, így nem lennénk teljesen meglepve, ha ugyanezen a vonalon haladva tovább az év – talán egész 2019?

borító: 1 ; 2 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva