Fortnite

Új Starter Pack is érkezett az új frissítéssel – Íme a v8.1-es ciklus legújabb Item Shop tartalmai


Ezúttal is nagyot ment az Epic Games Item Shop fronton.

Újból elérkeztünk egy olyan frissítéshez, amiből ismét elő lehet kaparni érdekes újdonságokat. A v8.1-es Patch végre nem egy egyszerű tartalomfrissítés, ezúttal egy komolyabb csomag érkezett, amibe természetesen pár új skin, töltőképernyő, valamint további érdekes leak került.

Kezdetnek itt van például a harmadik és a negyedik küldetéshét teljesítéséért járó két ajándék töltőképernyő. Ezek a képek nemcsak jópofák, de valamilyen szinten a Fortnite: Battle Royale narratíváját is előrevetítik. Az első képen Sidewinder látható, ahogy Indiana Jones-t idézve lavírozik Sunny Steps katakombáiban, a másikon pedig a banánemberek népi rituáléjába kapunk egy kisebb betekintést. A szemfülesek akár már most kiszúrhatják a rejtett tartalmakat a képeken, Sidewinder esetében nem lesz nehéz, a banánemberek esetében viszont előbb el kell attól vonatkoztatnunk, hogy a királyukat éppen a vulkán kürtője felé cipelik, ami első ránézésre meglehetősen morbidnak hat…

 

A leakerek persze ezek után a szaftosabb tartalmakra is rárepültek, Lucas7Yoshi például a Patch megjelenése után negyed órával már elő is bányászott két, eddig még nem látott női karaktermodellt:

 

Az első egy bandázsba tekert nindzsára emlékeztet, míg a másik egy speciális alakulat tagjára hasonlít. A nindzsát Kuno néven lehet megtalálni a fájlok között, míg a futurisztikus szerkóba bújtatott katonát Psion néven. A Skin-Tracker Twitter fiók értesülései szerint, mindkét skinnek lesz férfi változata is.

A Skin-Tracker értesülései végül igaznak bizonyultak, Kuno társa Kenji, valamint Psion társa Axiom is a forrásfájlok között van már!

 

 

A kevésbé extravagáns skinek kedvelőinek is kedveskedik ezúttal az Epic Games, két meglehetősen egyszerű karakterskin is érkezik, a férfi a Marino, a női modell pedig a Laguna névre hallgat.

Marino – Epic Games
Laguna – Epic Games

 Ha minden igaz, Laguna az új Starter Pack része lesz, járni fog hozzá egy exkluzív Back Bling, egy ananászos Wrap, valamint egy csomag V-Bucks is!

Az új Starter Pack csomag – Epic Games

ShiinaBR összegyűjtötte egy képen az összes új Back Blinget, Outfitet, Wrapet, Glidert, Emote-ot és Harvesting Toolt, amit a v8.1-es ciklusban meg lehet találni:

ShiinaBR – Epic Games

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva