Fortnite

Tfue újabb exploitot talált – Több tárgyat is kivehetünk a hibás automatákból


Kissé hibásak még az új automaták. Egy bug miatt a tervezettnél több tárgy is eshet belőle.

A v8.1-es frissítés ugyan hozott egy teljesen új járművet a játékba, mégsem ez volt a leginnovatívabb eleme a Patch-nek. Az Epic Games újragondolta a fegyverautomata rendszert, s úgy döntöttek, ingyenessé teszik a szolgáltatást.

Mostantól ha egy automatára bukkanunk, bármely három tárgy közül választhatunk egyet, amit ingyen és bérmentve meg is kapunk a gépből azonnal. Persze ezután maga a masina megsemmisül, nehogy más is használni tudja a mechanikát.

Epic Games

Ám sajnos nem a Fortnite-ról beszélnénk, ha az újítás zökkenőmentesen érkezett volna. Jelenleg van egy kiskapu, aminek köszönhetően duplikálhatjuk a nekünk kellő tárgyat, ám ehhez egy társra, vagy társakra lesz szükségünk.

Maga a folyamat borzasztó egyszerű, lényegében ugyan abban a pillanatban kell rákattintania mindenkinek a gépezetre, s ha ez sikerült, a játék a gép megsemmisülése után mindenkinek dob a választott tárgyból egyet. Kisebb gyakorlással össze lehet szokni annyira, hogy körülbelül 10-ből 9 alkalommal összejöjjön a húzás.

Tfue előszeretettel használja az ilyen jellegű exploitokat, ő volt az a játékos is, aki Pickaxe ütésanimációját is addig tördelte (Attack Reset), amíg az Epic Games teljesen el nem lehetetlenítette. Nem csoda hát, hogy ez a hiba sem kerülte el a streamer figyelmét, élő közvetítésben mutatta be nézőinek társával, hogy mégis hogyan néz ki ez az exploit a gyakorlatban:

Az Epic Games még hivatalos közleményt nem adott ki a hibával kapcsolatban, ám valószínűsíthető, hogy nem marad a játék része túl sokáig. Amíg viszont benne van, komoly előnyt jelenthet az ismerete Duo vagy Squads módban.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva