League of Legends

Legkorábban március 19-én, legkésőbb a hónap végén érkezik a Ranked Reset


Hivatalos: Néhány napon belül megérkezik a Ranked Reset az érintett szerverekre!

A hónap elején a Riot Games hivatalosan bejelentette, megbukott a Positional Ranked, vagyis a pozíciók szerinti rangsorolt rendszer, ennek okán pedig újra kell lőni a teljes Ranked szekciót az érintett szervereken.

Eddig nem tudtuk pontosan, hogy mikor is érkezik mindez, de most Twitteren Riot SapMagic bővebb információkkal szolgált a közösség számára. Többek között a hivatalos blogposztban elmondta, a reset javarészt a Diamond, valamint az ezen a szinten felül játszó játékosokat fogja érinteni. Minden olyan játékos, aki Challenger, vagy Grandmaster szinten van jelenleg, az Master 0 LP-re fog visszaállni. Minden Diamond játékos pedig szabályosan egy tierrel lejjebb csúszik, vagyis Diamond 1-ből, Diamond 2-be fognak szánkázni a játékosok, így fog ez menni egészen Diamond 4 0 LP-ig. Ezeken felül minden érintett szerver játékosai a Positional Ranked rendszerben elért maximális rankot fogják megkapni normál Solo Queue rangként. Vagyis ha valaki miden Gold IV volt mondjuk, de mindenhol máshol Silver, vagy annál rosszabb, akkor megkapja a Gold IV rangot a Riottól.

 

Azt tehát tudtuk, hogy mindenképpen érkezik a Ranked Reset, ám mindennek a megjelenését még eddig nem datálta a kiadó. Most SapMagic ezt is közölte a közösséggel, elmondta, legkorábban március 19-én, vagy legkésőbb március végén meg kell érkeznie a “régi új” rendszernek az érintett szerverekre.

 

Ennél pontosabbat azért nem tudott elárulni, mert házon belül még mindig folynak a reset tesztelései, s mivel meglehetősen nagy nyomot hagy majd mindez az idei szezonon, nem szeretnék ha bármi probléma történne az élesítés során. Elvégre a pozíciós rangsor bevezetésénél ami tudott már egyébként is elromlott, ezek miatt a bugok miatt kellett elsősorban visszavonni az egészet.

Megjegyzés: A Diamond szinten játszó, promóban lévő játékosok promóban maradnak, ám ebben az esetben is lejjebb csúsznak egy divíziót! (Pl: Diamond 3 promóból Diamond 4 promó lesz)

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva