Fortnite

Új infók érkeztek a Spectator módról – Már a menü is kész van hozzá!


Sokan kérték, végre hamarosan a játék része lesz!

Utoljára januárban hallhattunk utoljára a Spectator módról, ekkor egy e-mail került fel a világhálóra, amiben a kiválasztott tartalomgyártókat az Epic egy házon belüli tesztelésre invitálja. A tesztelési folyamat egyébként már lepörgött, Los Angeles-ben tartották egész februárban. Nos, mindezek után hatalmas csend övezte a témát, maguk a tesztelők sem szivárogtattak ki infókat a módról, így szépen lassan el is felejtette a közösség, hogy valaha szó volt a szóban forgó módról.

Így néztek ki az e-mail meghívók – Epic Games

Most viszont új erőre kapott a hír, ugyanis megjelent egy videó, amiben a Spectator mód menüjét látni, vagyis meglehetősen előrehaladott már a fejlesztési folyamat, ha a felhasználói felületet pofozgatja éppen a kiadó.

 

A videóban jól látható, külön kiválaszthatjuk majd, hogy az egyik ismerősünket, vagy pedig egy szabadon választott meccset szeretnénk-e követni. A barátok menüpont alatt listázva lesz az összes játékban lévő ismerősünk, így ténylegesen esélyt kapunk majd arra, hogy azt a személyt kövessük, akit igazán szeretnénk.

Sőt, lesz esélyünk Game Session ID-k szerint is szűrni! Minden meccsnek van egy azonosítója, amit többnyire a jobb felső sarokban láthatunk. Ezt beírva valószínűleg egyenesen a játékba repít majd minket a Spectator mód.

Ez egy olyan funkció, ami például a League of Legends esetében kiválóan működik. Már csak azért is, mert ha a másikra várunk, akkor elüthetjük azzal az időt, hogy megfigyeljük, éppen hogyan teljesít, ahelyett, hogy unatkoznánk egyedül a Lobby-ban.

Sajnos még pontos megjelenési dátumot nem tudunk, ám nem hisszük, hogy hónapok vannak hátra, ha már a tesztidőszak is lassan egy hónapos, s a felhasználói felületről is előkerültek már a videók.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva