Fortnite

Új outfittel és a játék egyik legritkább kinézetével jöhet a játékba a St. Parick’s Day LTM


Új LTM a láthatáron.

A normál Battle Royale mód a Fortnite legnépszerűbb része, azonban az Epic Games folyamatosan igyekszik frissen tartani a játékot a különböző limitált idejű módokkal. Legutóbb a High Stakes tért vissza, most pedig egy Szent Patrik napi LTM érkezhet.

Szent Patrik napja évente tartott ünnep Szent Patrik, Írország egyik védőszentje tiszteletére, az írek nemzeti ünnepe. Március 17-én tartják, azon a napon, melyen a hagyomány szerint Patrik meghalt.

A rövid kitekintőt követően nézzük is, hogy honnan véljük tudni az érkezést!

Sima Battle Royale mód egy kis csavarral: minden loot uncommon, vagyis zöld színű, kivéve a Buried Treasure-t persze.

Egy sima LTM nem érne meg egy cikket, azonban az mindenképp, hogy visszatér a játék egyik legritkább kinézete, a  Sgt. Green Clover:

Utoljára majdnem egy éve, tavaly áprilisban volt vásárolható a shopban!

Nem ez az egyetlen, aminek örülhetnek a rajongók, ugyanis jöhet egy új skin is, mely Maven névre hallgat, a szövege pedig, hogy “gonosz és zöld” – balról a 2.:

forrás: dexerto

Ha valahonnan nagyon ismerős ez a skin, akkor eláruljuk, hogy nem vagy egyedül: ez konkrétan egy kisebb átszínezése és minimális átdizájnolása a Rogue Agentnek, mely starter packes volt:

Szerk: van még egy kinézet, amire hajaz az új – az Overtakerre:

Képtalálat a következőre: „overtaker skin fortnite”

Szent Patrik napja ugye holnap lesz, ahogy említettük a cikk elején – kíváncsian várjuk, hogy az Epic Games valóban behozza-e vasárnap az LTM-et és hozzá a skineket. Várjuk!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva