Counter Strike

Beindul a kivásárlási láz: k0nfig és JUGi a Cloud9-ba igazolnak


Az OpTic csapatát darabokra szedheti az üzlet.

Korábban éppen az OpTic volt az, aki magas kivásárlásaival az átigazolási piac reflektorfényébe került. Előbb k0nfigot szerezték meg a North csapatától, aztán jött egy igazi bombaigazolás.

500 000 dollárért kivásárolták a Snappi + JUGi párost a Heroic kezdőjéből.

A dán ötös azonban kis túlzással szinte semmit nem ért el a nagy fellángolás után. Se Major, se egy komoly kvalin elért átütő siker. A csapat vezetői pedig úgy tűnik megunták a sikertelenséget, és szeretnének valamit visszaszerezni a sok-sok elpazarolt millióból. Kiárulják a csapat legnagyobb sztárjait. Egyelőre nem tudni mennyiért, de ha csak azt nézzük, ők mennyit fizettek értük korábban, ezúttal is bőven 100 millió forint fölött lesz a végösszeg. A horribilis összeg ellenére a vevő már úgy tűnik meg is van!

A vevő nagyon úgy tűnik, hogy az újjáépülő Cloud9 lesz, akik két játékos mínuszban vannak jelenleg. Flusha egy időre visszavonult a játéktól családi tragédiája miatt, kioShiMa pedig nemrég kikerült a kezdőből. A több éve csapattal levő autimatic és RUSH mellett tehát már csak Golden, az irányító maradt. Szükség lenne egy vérbeli AWP-sre, és egy madfragger őrültre a csapat élén.

K0nfig és JUGi párosa pedig tökéletesen képes lehet betölteni ezt az űrt.

Egy csapathoz közel álló forrásra hivatkozva, a dán dust2.dk lassan már kész tényként kezeli az igazolásokat. A mindig jól értesül dán portál ritkán téved a hazai csapatok ügyeiben, így közel biztosra vehető az üzlet. A Cloud9 tehát egyre európaibb irányba halad, de egyre jobban fest, míg az OpTic lassan lehúzhatja a rolót. Immáron sokadjára.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva