PUBG

“Na ezért nem játszik senki ezzel a szarral” – Dr DisRespect ismét kiakadt a PUBG-n


A doc nem igazán kedveli a PUBG-t az utóbbi időben.

Sokan még mindig nem tudják feldolgozni, ha lelövik őket. Azt nem tudjuk ,hogy Dr.DisRespect is ebbe a kategóriába esik-e vagy csak a megjátszott karaktere miatt viselkedik hisztérikusan, de az biztos, hogy még mindig nincs kibékülve a PUBG-vel. Hosszú idő után mégis visszatért a játékhoz egy rövid időre, ám ezúttal is rendesen kiakadt és senkit sem sem kímélt.

“Ezt a játékot egy rakás puncinak tervezték. Így van! Ez valami szörnyű. Guggolva bujkálnak a bokrok mögött meg távolról várják, hogy valakit egy golyóval lelőhessenek… puncik! Na ezért nem játszik senki ezzel, kivéve a Dél-koreaiakat.”

“Egyetlen alkalommal sem haltam meg egy 1v1-ben, nem én! Egyszer hátulról, majd balról.[…] Ez szörnyű, ez a játék kibaszott szörnyű!”

Az tény, hogy a népszerű streamerek egyre kevésbé választják a PUBG-t az utóbbi időben, de ez javarészt a nemrég megjelent Apex Legends-nek köszönhető, ahol még mindig óriási a hype. Viszont a PUBG még nagyon távol áll attól, hogy senki ne játsszon vele, hiszen még mindig a Steam legnépszerűbb játékai között van, bár az utóbbi időben valóban ismét megcsappant a játékosbázis. Csak azt nem értjük, hogy DrDisRespect miért játszik a PUBG-vel, ha ennyire utálja..

Erre emlékszel még?

Dr. DisRespect szénné alázta Brendan Greene-t és a PUBG Corp.-ot

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva