Apex Legends

Maximális tisztelet! Az Apex Legends legrosszabb fegyvere elképesztő adakozási hullámot indított el


Ezúttal a mozambiki ciklon és árvíz károsultjaiért fogtak össze a játékosok.

Először csak mémnek indult, végül igazi adakozási láz lett belőle. Március közepén az Idai ciklon könyörtelenül lecsapott Mozambikra, halálos áldozatokat, letarolt városokat és mindenhol pusztulást hagyva maga után.

Az első hírek szerint 1000 ember életét követelte a természeti csapás, a sérültek és otthon nélkül maradtak száma százezres.

 

A sors furcsa fintora, hogy a rekordot rekordra halmozó Apex Legends-ben véletlenül egy pont ilyen nevű shotgun a játék egyik legrosszabb fegyvere. Az együttállásnak köszönhetően a mostanra már 50 millió játékost számláló Apex közösség folyamatos kampányt folytatott a károsultak megsegítésére.

Minden lehetséges felületet megosztottak egymással a Vörös Kereszt oldalától az IRIS segélyszervezetig. A kampány hamar óriási méretűre duzzadt, több ezer upvote mellett egyre több embert ért el az adományozás híre, a játékosok folyamatosan linkelték az újabb és újabb segítő oldalakat, és adakoztak a jó ügyért.

 

A dolog itt már megállíthatatlanul pörgött, a játékosok saját gyűjtéseket szerveztek a különböző oldalakon és igyekeztek minden erővel terjeszteni a dolgot. Még a kiadónak is küldtek ötleteket, hogyan lehetne szervezetten adományt gyűjteni a károsultaknak:

Például egy Mozambique skinnel, melynek eladásaiból az ottani embereknek lehetne segíteni.

Vagy Apex Legends-es Mozambique pólókkal, melyet szintén a károsultak megsegítése miatt lehetne vásárolni.

Rengeteg adomány, rengeteg felhívás és rengeteg ötlet a szörnyű helyzetben lévő embereknek. Ilyen egy igazi közösség, még ha éppen csak egy fegyver neve miatt is érintettek egy tragédiában. Szívükön viselik a dolgot és minden erejükkel megpróbálnak segíteni!

  

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva