Fortnite

Dr DisRespect besokall – 33. rész: a streamer ismét szétoltotta, majd letörölte a Fortnite-ot


Újra felhúzta magát a streamer.

Dr DisRespect napjaink egyik legismertebb streamere, akiről véleménye mindenkinek van: akár negatív, akár pozitív, a 37 éves amerikai egészen biztosan kivált érzelmeket nézőiből a habitusával.

Mostanában nem a legjobb periódusát éli a játékok terén: nemrég a PUBG-re akadt ki alaposan.

“Na ezért nem játszik senki ezzel a szarral” – Dr DisRespect ismét kiakadt a PUBG-n

Be is pörgette ismét a Fortnite-ot a rage után, azonban ez sem tartott sokáig: mondanánk, hogy példátlan mértékű hisztit vágott le, azonban ez a dokinál kis túlzással mindennapos, mutatjuk:

“Képtelen vagyok ezzel játszani, nem akarok többet Fortnite-ozni. Muszáj letörölnöm és soha, de soha elő nem vennem. Ebben a játékban semmi szórakoztató nincs, egy nagy szar az egész. Baromi unalmas, nem tudok vele játszani, nem érdekel. Ez a kis divat gyerekeknek való, akik azért nyomják, mert mások is. Azoknak való, akik semmit nem tudnak a videojátékokról.” – hangzott szabad fordításban Doc kiakadása.

Végül azzal demonstrálta a dolgot, hogy letörölte a játékot, majd további szitokszavak hangzottak el arról, hogy mennyire rossz a Fortnite és hogy szívből utálja.

Nos nem ez az első alkalom, hogy a doktor kiakad a Fortnite-ra (vagy más játékra), fontos lenne, hogy a streamerek néha szünetet tartsanak a játékokban, mert ez egyértelműen nem az Epic Games játékának a hibája, hanem a kiégés jele – van, akin így mutatkozik, van akinek már az egészségére is hatással van, mint ahogy Tfue-nál láttuk:

Tfue kijött a kórházból, és a rejtélyes betegség ellenére ismét streamel

Ha ti is úgy érzitek, hogy egy játék nem örömet okoz alapvetően, hanem felhúz titeket, akkor tartsatok szünetet, mozduljatok ki, higgyétek el, hogy újult erővel tértek vissza pár nap pihenő után!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva