Fortnite

Hamarosan búcsút inthetünk Lazy Lagoonnak? Egy kép árulkodik a potenciális változásokról


Érdekes képre bukkant az egyik játékos.

A Fortnite 8. szezonjának egyik új helyszínét, Lazy Lagoont hamar kiismerték a játékosok: a kalózhajó bőséges lootot rejt, azonban víz vezet oda (mely lassít és könnyű célponttá tesz minket), a mellette lévő házakban azonban relatíve biztonságosan lehet szert tenni a zsákmányokra.

Úgy tűnik, hogy sokáig mégsem lesz velünk a helyszín, ugyanis u/GrubbyTrack Reddit felhasználó egy érdekes képet posztolt, melyet állítólag még a szezon elején talált:

A kalózhajó sehol sincsen (elsüllyedt nyilván), illetve Lazy Lagoont sem látni. Természetesen a kép további találgatásokra készteti a játékosokat: netán egy következő nagy, játékbeli eseményt jelez a festmény? Ha igen, akkor még a 8. szezonban, vagy ez már a 9.re utal? Ha tippelni kéne, akkor inkább utóbbit mondanánk: azért az merész húzás lenne az Epic Games részéről, ha máris “lecserélné” Lazy Lagoont.

Az, hogy a víz elönti a pálya bizonyos részeit (valamint a földrengés) egy szezon starttal kapcsolatos teória volt, mely végül nem bizonyult tökéletesen igaznak – nincs azonban kizárva, hogy a fejlesztők előveszik még ezt a szálat. Talán pont Lazy látja kárát? Nem ez lenne az első alkalom, hogy egy helyszínt mindössze egy szezon erejéig tartanak meg, úgyhogy nincs kizárva.

borító 

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva