PUBG

“Az egészről ordít a Fortnite” – Shroud leoltotta a 27. PUBG update-et


Hamarosan új fejezet érkezik a PUBG történetében, ám ez nem igazán nyűgözte le shroudot.

A nagyszabású 27. update sokak bizalmát elnyerte, mások viszont meglehetősen kritikusak a PUBG Corp.-pal szemben. Shroud is az utóbbiak táborát erősíti, ugyanis a streamer maga is ránézett a Teszt szerveren lévő újdonságokra, viszont első ránézésre nem igazán dobta hanyatt magát. Az új Pass-ban fellelhető emote-okat nézegette, amiről egyből a Fortnite ugrott be neki.

“Oké, erről üvölt a Fortnite. Ezeknek a srácoknak lövésük sincs arról, hogy mit csinálnak, ez valami őrület.”

A PUBG Corp. meglehetősen sok kritikát kapott, amikor behozta az emote rendszert. Akkor azt nyilatkozta Brendan Greene, hogy már fél éve dolgoztak ezen, jóval a Fortnite megjelenése előtt, de ezt nem túl sokan hitték el a PUBG atyjának.

A történtek után shroud menni akart egy meccset, de épp nem tolongtak túl sokan azért, hogy a Teszt szerveren játszanak. Lévén shroud nézőtábora óriási ez csupán egy felkérés volt a keringőre a streamsniperei részére. Nem is kellett sokat várni, hamar betelt az üres helyek száma.

Shroud hamar konstatálta, hogy valószínűleg a streamsniperei állnak a háttérben, ezért üzent is nekik:

“Most szó szerint csak streamsniperekkel fogok játszani, ez érdekes lesz… Oké, be akartam kerülni Vikendire, jó. Ha streamsnipeltek engem ami valószínűleg így van: megkérhetnélek titeket hogy keressetek nekem egy MP5-öt? Köszi!”

Annak ellenére, hogy shroud nemrég szenvedett balesetet, nem állt le túl sok időre a streameléssel. Amióta visszatért a kórházból, szinte mintha mi sem történt volna folyamatosan közvetít és nem válogatja meg túlzottan a szavait. A rajongói épp ezért kedvelik a hihetetlen skillje mellett.

Ezt olvastad már?

Ismét közbecsúszott egy komolyabb hiba – Késik az update

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva