Overwatch

A Blizzard megerősítette: Echo tutira jön, de nem ő lesz a 31. hős


Joshua Noh megszólalt ez ügyben.

Még nincs egy hete, hogy játszhatóvá vált Baptiste az éles szervereken is, a rajongókat természetesen már a következő hős kiléte foglalkoztatja. Rengetegszer felmerült már Echo neve, mint valamikor érkező potenciális hős: most egy picit közelebb kerültünk az igazsághoz, ugyanis a Blizzard egyik alkalmazottja, Joshua Noh nyilatkozott ez ügyben.

“Egészen biztosan elkészül hősként Echo, azonban nem hinném, hogy ő lesz a 31. – már ha ez elárul nektek bármit” – fogta rövidre a szót Joshua.

Ashe Reunion nevű bemutatkozó filmjében láthattuk legutoljára Echót:

Amit tudunk róla, az a Wikipédiáról származik: az Overwatch megszűnése után az Echo-t egy katonai áruszállító vonaton szállították. A vonatot a Deadlock Gang letérítette utjáról, de McCree leállította a bandát.

Ezután McCree újra aktiválta őt. Nem volt tudatában annak, hogy mennyi idő telt el, és meglepte, hogy McCree bal karját egy robot kéz váltotta fel. A cowboy nem mondta el neki a részleteket, de arról tájékoztatta, hogy Winston összehívta újra az Overwatch ügynököket, melyek közt szükség van rá is – végül lelépett a saját magányos farkas módján – derül ki egy kevés információ róla.

Furcsa, hogy ennyi ideig húzza a Blizzard a játékba rakását, ugyanakkor benne van a pakliban, hogy supportként kerülne be – így Baptiste után nyilván nem célszerű még az érkezése.

borító

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva