Fortnite

Napi hasznos lementeni való: egy térképen az összes jármű, láda és egyéb tárgy helye


Interaktív mapről van szó!

Hétről hétre bővül a Fortnite felhozatala minden téren, mely alól a mapen található dolgok sem kivételek. Jelenleg háromféle jármű, kétféle consumable tárgy és persze egy rakás láda található szétszórva a pálya különféle részein.

Épp ezért nem árt, ha van egy térkép, amit előkaphattok arra az esetre, ha keresnétek épp valamit. Hogy miért hoztuk elő ezt pont most? Azért mert szerencsére az egyik rajongónak eszébe jutott és igazán kemény munkával összeszedett mindent, ami jelenleg megtalálható a pályán. Almák, gombák, járművek, ládák, Vending Machine-ek, tűzrakások, ágyuk – u/LootLake_info Reddit felhasználó kimaxolta a dolgokat. Lássuk!

Nem igazán lehet sok kommentárt hozzáfűzni, mint azt, hogy jó helyre mentsétek el a képet, valószínű a szezonban még jó ideig aktuális lesz: így nem kell külön keresgélnetek a heti küldetéseknél – elég csak a múlt heti Baller használatra gondolni.

Egy érdekességgel azonban fontos kiegészíteni a képet: interaktív mapről van szó, ami azt jelenti, hogy EZEN a linken elérhetitek a “csupasz” pályát, majd a baloldalt beállíthatjátok, hogy mikre vagytok kíváncsiak pontosan (akár hét szerinti küldetés lebontást is mutat).

Jó használatot kívánunk hozzá és innen is köszönjük az alkotást!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva