Hearthstone

Lap bemutatók: szerdai adag+pár néhány soros vélemény a megmutatott kártyákról


Fussunk végig a lapokon!

Tegnap nem kevesebb, mint 8 (!) lapot mutatott meg a Blizzard a Rise of Shadows kiegészítőből. Dragon Paladin, Heal Druid – lesz itt minden, vágjunk is bele!

Dragon Paladin újra kibontakozóban? Régebben már voltak ilyen próbálkozásai a Blizzardnak, ennek a két kártyának köszönhetően ismét lehet próbálkozni velük – pláne, hogy a játék egyik legerősebb 2 dropja a Cathedral Gargoyle, ha teljesül a feltétel.

Folytatódik az újraélesztős vonal a Priestnél, kirotál ugyan a Lesser Diamond Spellstone, de jön helyette a Mass Resurrection. Azt azért meg kell látni, hogy ez 2 manával drágább és egy maxos Spellstone-hoz képest még rosszabb is…ettől függetlenül standardben szüksége lesz erre a lapra a Wall Priestnek.

Lesser Diamond Spellstone(76954).png

A nap legérdekesebb kártyája: rengeteg lehetőség rejlik benne. Nyilván először Malygos ugrik be az embernek, de Kalecgos-t is elég jó lehet kihozni, illetve Shudderwockról se felejtkezzünk el – nincs kizárva, hogy Jeppettótól lesz hangos a meta a következő időszakban.

Shudderwock(89437).png

Malygos(241).png

Beast+Murloc szinergia egy lapban: teljesen korrekt aréna kártya, az sincs kizárva, hogy constructed szinten is felbukkan – ez nagyban függ, hogy hány 3 életes 2 drop lesz a metában.

Elég jó lapnak tűnik: vanilla statok és kapunk egy Lackey-t (melyekről tudjuk, hogy értékesebbek egy manánál), amit ha kell, akkor a következő körben le is rakhatunk, hogy legyen play-ünk.

A nap végén két Druid kártyával is meglepte a nagyérdeműt a Blizzard: kialakulóban a Heal Druid? Ez a két lap mindenesetre igencsak jó lett. A Crystal Power mindkét képessége elfogadható 1 manáért, nyilván itt az az igazán értékes, hogy választhatunk – el ne felejtsük, hogy a tegnap bemutatott legendary-vel még erősebb.

Keeper Stalladris Card

A Crystal Stag (parádés illusztráció egyébként!) pedig elmebeteg swingre képes, ha teljesül a feltétel. Az igazi kérdés, hogy ezt mennyire lesz könnyű teljesíteni – nagyban függ a többi Druid laptól -, azonban annyira erős, hogy emiatt simán lehet játszani például Rotten Applebaummal, ami amúgy se egy rossz kártya.

Rotten Applebaum(89347).png

Ma újabb adag várható!

borító

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva