Fortnite

Körvonalazódik a földalatti járatok rendszere?! – Dusty-ban valami igazán nagy dolog készül


Újabb ásatási területek érkeznek a pályára, valami igazán nagy dolgot készít elő az Epic Games.

A v8.20-as frissítéssel nemcsak új tárgyak és játékmenet változtatások érkeztek a játékba, hanem itt-ott változtatott a pályán is az Epic Games. A kiadó szereti a játék történetét szépen csöndben, kisebb apróságokkal előrelendíteni, legutóbb például Paradise Palms-tól nem messze jelent meg egy ásatási terület, ahol a játékosok együttes erővel kiáshattak egy ládát maguknak, valamint felfedhettek egy új gejzírt.

Már ki is ásták az új “Excavation Site”-ot – Nem éppen azt kapták a játékosok, amire számítottak

Szinte biztos, hogy ezeknek az ásásoknak nagyobb szerepük lesz annál, minthogy lekössék néhány órára a közösséget, amíg előássák az egyébként semmit sem érő gejzíreket. Több elmélet is megtalálható a világhálón, ezek közül kettőt lehet igazán erősnek nevezni. Az egyik, hogy az ásatások végeredményeképpen hamarosan viszontláthatjuk a Gravity Stone-okat, amik a játék negyedik szezonjában voltak a legfőbb consumable tárgyak. Egy másik vezető teória pedig, hogy a Fortnite térképe a föld alatt fog tovább bővülni, többen gondolják azt, hogy az előző szezon repülőgépei után, ezúttal földalatti járatokkal fogja színesíteni a játékmenetet az Epic Games.

 

A leakek szerint hamarosan érkezik egy újabb ásatási terület Loot Lake közelébe, majd a munkálatokat végül egy nagyobb ásatás fogja zárni, ami a jelek szerint Dusty-ban lesz megtalálható a szezon második felében. Sokak szerint ez az utolsó ásatás fogja feltenni az “i”-re a pontot, az Epic Games pedig valami igazán lenyűgözővel készül majd.

Véleményünk szerint a földalatti járatok bevezetése egy igazán izgalmas és érdekes játékelem lenne, ám abban határozottan kételkedünk, hogy mindebből bármit is látnánk a nyolcadik szezon során. Az ásatások végeredményét nagy valószínűséggel csak a kilencedik szezon elején fogjuk megtapasztalni.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva