Akciók

Akciófigyelő: Egy sziget, tele kalandokkal, ráadásul most mindezt ingyen!


Az Epic a kalandjátékok szerelmeseit is szerettel várja.

A kalandjátékok szerelmesei egész biztosan hallottak már a The Witness-ről, ami a kaland és a puzzle játékok remek egyvelegét testesíti meg, ráadásul mindezt egy nyílt világ keretei között. Az Epic továbbra is kőkeményen harcol a Steam ellen, egyrészt az újabbnál-újabb exkluzív címeikkel, másrészt az ingyenes játékok miatt is rengeteg új felhasználót tudnak a platformjukra csalogatni. Mi felhasználók pedig ennek csak örülhetünk.

Ezúttal a The Witness került sorra, ami sokaknak lehet, hogy teljesen kimaradt, de most mindenki bepótolhatja, ráadásul a 42 $-os árcédulával sem kell törődnünk, ugyanis az Epic ingyenessé tette a felhasználói számára.

A PC Guru a következőt írta a játékról:

“A The Witness az év első igazán innovatív játéka, és a puzzle címek legújabb kiválósága. A teljesítése során számtalanszor a világ legnagyobb zsenijének érezhetjük magunkat egy-egy bonyolult feladvány megoldása után, de ugyanilyen gyakorisággal verhetjük a falba fejünket, amiért nem vettük észre az egyértelmű utalást, pedig kiszúrta a szemünket. Mindez egy csodálatos, misztikummal teli világban vár ránk, ami a megjelenése óta foglalkoztatja a szépen gyarapodó közösséget, újabb és újabb elméletek és magyarázatok gyártására sarkallva azokat, akik értelmet keresnek a látottakban”

A játékot itt találjátok

Egyelőre még nem lehet aktiválni, de az Epic ígéretei szerint még ma bekerül az áruházba, mindaddig pedig az Oxenfree-t lehet ingyen behúzni annak, aki még nem tette volna meg.  Természetesen egy Epic fiókra is szükségünk lesz mindehhez.

Jó játékot kívánunk mindenkinek!

Ezt olvastad már?

Újabb hadüzenet, még több Steames játék kerül át exkluzívan az Epic Store-ba

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva