Hearthstone

Ezekre érdemes odafigyelni: ez a 7 lap lesz kimagaslóan erős Kripp szerint


A Murloc Shaman erősnek tűnik.

Szerdán lehullt a lepel a Rise of Shadows lapjainak legutolsó adagjáról, melyet rettentően ömlesztve kaptunk meg, így nem is volt idő igazán végigmenni rajtuk. Most Kripp videójából szedtük ki nektek azokat a lapokat, melyeket 5 csillagra értékelt a streamer. Vágjunk is bele!

Beast, melyet kirakhatunk az első körben, tud is valamennyit ütni (“ping”) és utána ad egy kártyát? Kripp szerint majdnem minden Hunter deckbe be fog férni.

A Twilight Drake-hez hasonlítja: nem sokszor fordul elő (legalábbis Priest deckben), hogy 7-nél több életet kap, illetve azt egy silence elég csúnyán elrakja – arról se felejtkezzünk el, hogy Anduinnak vannak eszközei ahhoz, hogy a lap hátrányát az előnyére fordítsa és arcba lője ellenfelét.

Nem részletezte, illetve a csillag is lemaradt, de megkapta a maximumot, mert egy vanilla statokkal rendelkező kártya, ami további lapot ad kézbe.

A Murloc Shamant baromi erősnek tartja előzetesen Kripp: egyrészt az itt bemutatott legendary miatt (elfogadható statok mellett egy baromi erős effekt), másrészt a soron következő lap miatt.

Egészen elképesztő lap: megvannak a vanilla statok, emellett pedig egy folyamatos motor, mely miatt nem pukkad ki a Murloc lufi. Scargillel együtt már-már súrolja a csalás fogalmát…

Már az se rossz, ha lövünk kétszer egyet, de ha még egy kis plusz spell damage szinergiát is beleviszünk deckünkbe (pl. a legújabb legendary-vel, Vereesa-val), akkor egyenesen szenzációs.

Extrém jó szinergia rush minonokkal: mind közül a legdurvább Akalival ha érvényesül az Overkill, akkor húz 3 lapot nekünk és buffoljak őket tizenöttel – valóban erősnek tűnik, bár költséges kombináció.

Akali, the Rhino(90220).png

A teljes videót itt tekinthetitek meg:

borító

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva