Fortnite

Good Guy Epic Games – Ingyen Back Blinget kaptak többen egy Item Shop bug miatt


Meglehetősen jól kezelte a helyzetet a kiadó. Az ilyen bugokat biztosan kedveli a közösség!

Az új Item Shop ciklus elég furcsán startolt, a Hypernova skinhez ugyanis a rendszer egy teljesen más szetthez tartozó Back Blinget csatolt.

A Hypernova skin egy relatíve új outfit, így bőven voltak olyanok, akik meg szerették volna szerezni a gyűjteményükbe. Érkezett is menetrend szerint a ciklusváltás, amibe ezúttal belekerült a szóban forgó kozmetikai tárgy, ám ami meglepő volt, hogy nem a hozzá tartózó táskával, hanem a Sun Sprout Back Blinggel került a listára.

Ez természetesen nem állította meg a vásárlókat abban, hogy megszerezzék az új skint, biztosan úgy voltak vele, hogy mindez csak vizuális bug, a vásárlás után majd biztosan az Oscilloscope Back Bling jelenik meg a Lockerben. Ez viszont nem így történt, Hypernovához tényleg a Sun Sprout táskát sorolta a rendszer, így azok, akik megvásárolták a skint, rossz táskát kaptak a karakterükhöz.

Természetesen a hibára felfigyelt a kiadó, Twitteren kértek elnézést a hibáért és jelentették be, úton a hiba javítása:

 

Ezután érkezett egy újabb bejegyzés, amiben arról írtak, hogy mindenki, aki a rossz táskával együtt vásárolta meg a Hypernova skint, megkapja ajándékba kárpótlás gyanánt a hibás táskát. Ezzel gyakorlatilag egy karakter skinnel, valamint két új Back Blinggel gazdagodtak a szerencsés vásárlók!

 

Ezek után érdemes lesz odafigyelni az Item Shop ajánlatokra, hátha máskor is benéz egy-egy ciklust a kiadó és így még nagyobb értékkel távozhatunk a “pénztártól”.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva