Apex Legends

“Ettől még a PUBG is jobb!” – Shroud otthagyta az Apexet


Lassan mindenki otthagyja az Apexet.

Az Apex Legends-et rengeteg kritika éri az utóbbi időben. Mint minden népszerű játék, a hype az Apex esetében is óriási volt. Rég láttunk ilyen durva startot, emellett a fejlesztők megannyi tervvel álltak elő, amelyek tele voltak megannyi új tartalommal. Nos ezek közül nem túl sok érkezett el a játékosokhoz, a játék Season Pass-a is nagy felháborodást váltott ki, nagyon úgy tűnik, hogy nem sikerült kordában tartani a kontent update-eket sem, épp ezért óriási mértékben csökken az érdeklődés a játékosok részéről.

Shroud sem kivétel ez alól. Az ex-profi játékos a műtéte óta inkább olyan játékokkal játszott, mint az Escape From Tarkov, Rainbow Six Siege vagy épp a PUBG. A nézői viszont több alkalommal kérték, hogy térjen vissza az Apexhez, amitől shroud nem volt elragadtatva, de eleget tett a kérésnek. Hamar kiderült, hogy a későbbiekben sem lesz túl gyakori vendég az Apex a csatornán:

“Még három meccs és én végeztem ezzel a játékkal örökre.[…] Szívesebben játszanék a PUBG-vel, ez pedig jelent valamit. A PUBG nagyon jó állapotban van jelenleg.”

Ezek után nem sokkal egy laggos szerverre kerültek, ami szintén nem tetszett túlzottan shroudnak:

“Oh nagyszerű, egy újabb laggos szervert kaptunk? Csodás!”

Shroud szerint az Apexnek valami rendkívül nagyvonalú update-re lenne szüksége, hogy visszatérjenek a játékosok. Mellesleg a PUBG-ben egy újabb skinnel kedveskedtek neki a fejlesztők, bár ez a skin még nem jelent meg. Könnyen lehet, hogy valami más is áll a háttérben, hiszen a csatornáról lekerült az Apex Legends Partner felirat.

Ezt olvastad már?

Shroud: “A szponzorált tartalom nem azt jelenti, hogy eladtad magad!”

    

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva