PUBG

Fegyverenkénti fejlődési rendszer ingyenes jutalmakkal?! Érkezik a Weapon Mastery!


Izgalmas funkcióval bővül a PUBG.

Úgy tűnik a tegnapelőtti fegyverdísz promó nagyobb dolgot vetített előre mint gondoltuk. Kedd hajnalban publikálta legújabb bejelentését a PUBG Corp., melynek középpontjában egy igazán izgalmas funkció áll.

A PUBG Corp. mutatott egy kis kóstolót – Hamarosan itt vannak a fegyverdíszek?

Mi is az a Weapon Mastery?

A Weapon Mastery egy teljesen új fejlődési rendszer a PUBG-ben, mellyel egyedi és ingyenes jutalmakat oldhatunk fel. Miután a Weapon Mastery funkció megérkezik a játékba, észreveheted, hogy minden egyes fegyverhez tartozik majd szintrendszer. Ezeket természetesen külön-külön fejlesztheted majd. A fejlesztők elmondása alapján a stratégiád és a pontosságod is meghatározó szerepet fog betölteni abban, milyen gyorsan lép szintet az adott fegyver.

A fejlődési rendszer

A fegyverek szintjét Weapon XP szerzésével tornázhatjuk felfelé. A játék figyelembe veszi a lövések nehézségét, az életben maradásod idejét és a megölt ellenfeleid számát is. Minden tizedik szintlépés után lépsz egy “Mastery Tier”-t, melyekből 10 van összesen. A szint és tier lépések oldják fel természetesen az ingyenes jutalmakat. A könnyebb követhetőség érdekében bekerül egy “Last Match” képernyő is a menübe, ahol láthatod az utolsó meccsen megszerezett Weapon XP-t, fegyverstatisztikákat és a megszerzett jutalmakat.

A Mastery menü

A Last Match funkciót és a statisztikákat az új “Mastery” menüpont alatt találod majd meg. Az első verzióban itt látod majd a fegyverek részletes statisztikáit és szintfejlődési állapotát, illetve a megszerzett jutalmakat/medálokat.

A jutalmak

Rengeteg jutalomra számíthatunk, melyek közül sok újdonság is lesz. Nézzünk is pár példát erre!

Charmok

Az FPP játékosok örülhetnek, végre olyan jutalmat kapnak melyet látnak is játék közben. A charmok leginkább kulcstartókra emlékeztető fegyverdíszként írhatóak le. Húsz darab érkezik első körben, de a fejlesztők ígérete alapján nem állnak meg ennyinél!

Mastery jelképek

Minden egyes Mastery Tier lépés, azaz minden tizedik szint után egy jelkép fogja jelölni az aktuális fejlődési állapotunkat. A következő hónapokban a fejlesztők olyan megoldáson dolgoznak, melynek segítségével a többi játékos is láthatja valamilyen módon a megszerzett emblémáinkat.

Medálok

Érkeznek medálok is, melyeket különlegesebb tettekkel oldhatunk majd fel. Ilyen lesz például a teljes squad kiirtásért járó medál.

Mi számít majd “Defeatnek”?

  • Játékos megölése solo játékmódban
  • Játékos knockolása duo vagy squad játékmódban
  • Egy adott duo/squad utolsó játékosának megölése

Amit nem számol a rendszer:

  • Egy már knockolt játékos megölése duo vagy squad játékmódban

…és nem, a csapattársak sem számítanak bele!

Teszt szerverre várhatóan szerdán érkezik meg a frissítés, jövő héten pedig már éles szerveren láthatjuk viszont a fejlesztéseket!

   

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva