Hearthstone

A meta királya: ha a legend a cél és nincs sok dustod, akkor a Token Druidot neked találták ki!


Token Druid bemutató következik.

Ma este lesz egy hetes a Rise of Shadows kiegészítő, szép lassan alakul a meta – nemrégi meta jelentésünket mutatjuk:

Korai meta jelentés: két Warrior, egy Rogue és egy Druid deck alkotja a tier 1-et

Azóta azért megváltoztak az erőviszonyok: a HSReplay aktuális statisztikái alapján már csak a Token Druid található Tier 1-ben, az is bő egy százalékkal rosszabb győzelmi rátával rendelkezik a pár nappal ezelőtti álláshoz képest.

Mivel ez a legerősebb pakli most, így ezzel fogunk foglalkozni. A legnépszerűbb decknek a listája így néz ki:

Deck kód: AAECAZICAsmcA9aZAw7OlAPFlAPKnAO0kQP3A8QGw5QD3/sC5gX6hgP9AkDX7wLTnAMA

Amint láthatjátok mindössze egyetlen (!) legendary kell hozzá – ugye Vargoth ingyen lett a miénk korábban – így abszolút pénztárcabarát decknek minősül, persze azért a 4 epic még megnyomja az árát, de ennél kevés olcsóbb pakli van, mely hatékony is.

Játszani sem túl bonyolult vele: korai játékban igyekeznünk kell megszerezni a boardot, melyet akár egy Acornbearer-Dreamway Guardians-Landscaping nyitással meg tudunk tenni, de ha nem történt meg, akkor sincs baj, ugyanis a Swipe-Wrath az asztal tisztán tartásában is segít – nyilván az aggro deckek ellen kell.

Kontroll paklik ellen a kirakott minionokat buffoljuk folyamatosan (mint minden más korábbi token Druid pakliban), majd a Savage Roarral fejezzük be a játékot. Annyira nincs veszve a pakli akkor sem, ha elhúzódik a játék: a Crystalsong Portal-Keeper Stallradis elég jó erőforrások, míg a The Forest’s Aid egy igencsak értékes varázslat – pláne, ha előtte már kint volt egy Archmage Vargoth.

Egy szó, mint száz: ha nincs sok dustotok és stabil paklit szeretnétek, akkor ezt nektek találták ki!

borító

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva