5.2 C
Budapest
2022, január 18, ked

Kiszivárgott OnlyFans, dráma és péniszfotók – Ilyen nehéz egy modell élete

A 23 éves Lottie Moss még 2021 júniusában hozta létre OnlyFans fiókját, miután sikeresen eladott néhány meztelen fotót magáról 1000 fontért - ami kb....

FRISS

(18+) Újra előkerültek a botrányt kirobbantó képek a női CS:GO profiról

Sindi ámokfutása után ez azért várható volt, kár volt felhívnia rá a figyelmet.

Az egykori profi CS:GO játékos, Sindi valószínűleg már százszor megbánta, hogy belement. Ez igaz a 3 évvel ez előtt pucér fotókra, és a 3 nappal ezelőtti szájkaratéra egyaránt. A fiatalon körbeküldött pikáns képek miatt ugyanis még ennyi év után is érik támadások Sindit, a legutóbbi ilyennél ráadásul teljesen kikelt magából.

Elvesztette a fejét és az “n” betűs szóval próbálta megvédeni magát, amivel ugyebár csak rontott a helyzeten.

Az eset két okból is nagyon rosszul jött Sindinek. Sőt, legyen inkább három! Először is teljesen feleslegesen felhívta az emberek figyelmét egy rég elfelejtett ügyre, ami így megint forró téma lett. Másrészt a beszólásokkal Sindi összehozott magának egy FACEIT kitiltást is, végül de nem utolsó sorban ismét terjedni kezdte azok a bizonyos képek.

A galéria szinte minden témába vágó cikk alatt megtalálható a komment szekcióban, erősen 18+ anyag. Nem is szeretnénk a cikkbe ágyazni őket, saját felelősségre EZEN A LINKEN megtekinthetőek.

Sindi tehát a lehető legrosszabb módon jött ki a dologból, a közösség véleménye pedig megoszlik az eset kapcsán. Egyesek szerint Sindi vetette el a sulykot, mások szerint melonheadxP hibázott, amikor provokálta a lányt. Egy biztos, a legjobb az lett volna, ha meg sem történik ez az egész!

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI