PUBG

A CS-s öregfiúk már a PUBG-ra is rányúltak, este megnézhetitek mit tudnak


KODIAK, kuLi, Res1st és ziti együtt mókáznak, kapcsolódj be te is a kedd esti élő közvetítésbe.

A PUBG sikere töretlen, megkérdőjelezhetetlen és rendkívül meglepő. Na persze nem azért, mert ne lenne jó játék, ezt fel sem merült senkiben.

De az azért mégiscsak durva, hogy a játék még fél évig kész sincs, mégis vannak olyan időpontok, amikor játékosszámban beelőzi az évek óta sikercímnek számító CS:GO-t is.

A győzelem pillanata: lenyomta a PUBG a CS:GO-t – gamer.hu

Második helyen volt a Steam népszerűségi rangsorában a Bluehole játéka. Hogy a videojáték-iparban mi számít sikernek, azt elég sok oldalról meg lehet közelíti, ám amit a PlayerUnknown’s Battlegrounds produkál, az abszolút kimeríti ennek a fogalmát. Máshogy legalábbis nem tudjuk értelmezni azt, hogy egy early access (tehát félkész!)

Lehet, hogy a toxic csapattársak, vagy éppen a rengeteg csaló miatt az FPS-párti közösség szép lassan átszivárog a PUBG szervereire? Vagy csak simán jobban bejövős a nyugisabb játékmenet, ahol nem kell fél percenként akcióra számítani?

Bármi rejlik is a PUBG népszerűsége mögött, a hazai arcokat is alaposan elkapta az őrület, az eddig jobbára CS:GO-ban látott öregfiúk ugyanis ezúttal egy össznépi PUBG streammel jelentkeznek.

A garantáltan jó hangulatú mókázást több csatornán is követhetitek, attól függően, melyik játékstílust részesítitek előnyben.

Egy valami viszont tuti közös lesz, méghozzá a röhögéstől aligha mentes TS.

Jó szórakozást hozzá!

Nyitókép: The War Room

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva