Counter Strike

Hoppá Nice Gaming! Mégis létezik a bootcamp kis hazánkban!


Ha nem is gaming house, de a Nice Gamingnél tudják, hogy mennyit számít az, amikor együtt gyakorol a csapat, ezért lecuccoltak az Infinity-be!

Lassan vennünk kellene egy lottó szelvényt, hiszen épp tegnap beszélgettünk Res1sttel azzal kapcsolatban hogy mennyire fontos együtt játszani és mennyit dob a teljesítményen például egy pár napos bootcamp.

“Nagyon nagyon sokat számít, hogy egymás mellől tudjatok játszani” – Res1st interjú

Ekkor még nem tudtunk semmit a Nice Gaming tervéről, erre tessék! Kiderült, hogy az Ininity-ben nyomják a bootcampet és gyakorolnak ezerrel, ráadásul nem is akár hol. A VIP szobát kapták meg erre a célra, a közös játékkal nem csak a morált növelik, hanem az emberi kapcsolatokat sokkal jobban előtérbe helyezi, mint online játék esetében. Az ASUS pedig komolyan veszi a támogatást, ez a képekből is jól látszik, mindenről gondoskodnak, amire a játékosoknak szüksége lehet. Végre egy csapat, aki kihasználja a lehetőségeit!


Ezek után pedig indultak  Cross Border Esport 2. EU kvaliján, ahol ugyan nem sikerült továbbjutni, ám dicséretes, hogy ennek ellenére sem szomorkodtak a srácok, hanem elkezdték elemezni a hibáikat a GOTV demóból és ezt így is kell! A legtöbbet a saját hibájából tanulja az ember, ez a játékban fokozottan igaz.

Borítókép: Nice Gaming

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva