Hearthstone

Szivárognak az új Hearthstone kieg lapjai!


Az új Mage Hero kártya szinte biztosan lebukott, de van itt más is.

Izgalmasan indul a pénteki nap Hearthstone szempontból: elkezdtek szivárogni az új kiegészítő, a Knights of the Frozen Throne lapjai! A Blizzard eredetileg július 24-re ígérte a következő adag leleplezést (korábban öt lapot láthattunk), könnyen lehet azonban, hogy most idő előtt lebukott pár kártya.

Ha hihetünk az eredeti forrásnak, akkor a lapok egy francia mobilos hirdetésben bukkantak fel, melyet véletlenül túlságosan korán lőttek fel. Aki egyértelműen látszik rajta, az Frost Lich Jaina (fordított név), vagyis a Mage class Hero kártyája:

Forrás: Hearthpwn

Rexxarhoz képest ez egy drágább Hero lap, 9 manáért jön. A szokásos 5 armor mellett Battlecry-ra ad nekünk egy Water Elementalt, illetve minden elementálunk Lifesteal képességet kap, vagyis gyógyítanak rajtunk, amikor sebeznek. A Hero Power sajnos nem ismert, ám ha a szokásos 2 manás lesz, akkor annyit elmondhatunk róla, hogy a kijátszása körében nem fogjuk tudni használni (hacsak nem maradt nálunk a Coin).

Ez még nem minden, a képen a Paladin és a Warlock Hero kártya is látható. Igaz, csak az idézési költségüket lehet leszűrni: előbbi 9, utóbbi pedig 10 manáért fog jönni.

Forrás: Hearthpwn

Tűkön ülve várjuk a további – immáron hivatalos – leleplezéseket a Blizzard részéről. Még három nap, addig ezekkel kell beérnünk!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva