Counter Strike

Annyi a pletyka, hogy akár egy új EU sztárcsapat is összejönne belőle!


Összeállnak a padozó sztárok, távozásra készülő vezéregyéniségek és egyedül kapálózó húzónevek?

Egyelőre ez mind csak találgatás, de valljuk be, durva ötösök is összejöhetnének! Olyan nevek merülnek fel a távozókról szóló pletykákban, akik ha együtt játszanának, simán Top10 csapattá válhatnának idővel.

Lássunk is a mostani pletykák mentén egy igazi EU sztárcsapatot:

Magisk

A North fiatal sztárja nemrég kiderült, hogy padozni kényszerül a csapatban, ami abszolút nem neki való hely. Ő a lövedékek kereszttüzében érzi jól magát, és mivel nagyon úgy néz ki, hogy sem az Astralis, sem a FaZe nem készül cserére, kézen fekvő lenne számára egy új csapat.

Magisk a North kispadjára került – gamer.hu

A North száműzte Emil “Magisk” Reif játékosát a “backup” pozícióba, ami azt jelenti nagyjából, hogy a kispadra került. A Flickshot.fr értesülései szerint, a PGL Major-ön való szerepléssel a csapat egyáltalán nem volt megelégedve. Azzal kezdődött az egész, hogy kikapott a North a Cloud9-tól 12-16-ra, aztán a mousesports ellen is a hosszabbításban bár, de felülkerekedtek.

GuardiaN

Egy jó AWP-st mindig meg kell becsülni, a Na’Vi játékosával készített interjúnkból viszont az derül ki, újabban már nem feltétlenül érzi otthon magát az ötösben. A beszélgetés alatt alaposan kiosztott mindenkit, simán lehet, hogy új csapatba vágyik.

“Nem árulhatom el, hogy folytatom a játékot” – GuardiaN interjú magyarul – gamer.hu

Magyar nyelvű interjú a közelgő forgatásokról, GuardiaN új csapatártól és a mostani ötös legnagyobb hibáiról. Két dudás nem fér meg egy csárdában, két ilyen remek AWP-s, mint GuardiaN és s1mple szintén nem. Egyikük menni fog … Kicsit megnyugodtunk, mert GuardiaN úgy fogalmazott: “Nekem jó lesz” – az viszont picit aggasztó, hogy amennyire kerülte a kérdést, nagyon úgy néz ki, elhagyja a Na’Vi-t.

ScreaM

Egyedül cipeli egy ideje az EnVyUs szekerét, és bár a kisebb eredmények jönnek, az igazi áttörés csak nem akar beütni. ScreaM tehetségét kár lenne veszni hagyni, simán elképzelhető, hogy tovább áll.

A csalódott ötösök versenyén végül ScreaM hozta le a döntőt – gamer.hu

A Major árnyékában kicsit kevesebb fényt kapott a DreamHack Atlanta, de ettől még nem felejtettük el! A 100 000 dolláros összdíjazásra manapság már egyébként se kapja fel a fejét mindenki, főleg nem akkor, ha az óceán másik oldalán közben egy Major pörög.

friberg

Entry fragger sem árt, a NiP létszámfelettivé vált játékosa tökéletes lenne egy EU csapatban ezen a poszton. Ideje mint a tenger, a kezében még ott a játék.

mixwell

Az OpTic spanyol játékosa igazi hibrid player, egy vadállat az AWP-vel, de rifle-lel sem jön zavarba, tökéletes ötödik lenne ebbe a nemzetközi teambe. Egy ideje már pletykálnak mixwell honvágyáról, egy ilyen csapatba biztos szívesen térne vissza.

“S1mple fiatalabb, őt tartanám meg GuardiaN helyett” – SPUNJ interjú – gamer.hu

A PGL Major egyik elemzőjét, az egykori profi játékost kérütk fel, találgasson velünk kicsit az elkövetkező átigazolási időszak kapcsán. SPUNJ-val az amerikai mezőnyről, a FaZe és a Na’Vi esetleges változásairól, illetve a mozgolódó dán fiatalokról is beszélgettünk.

A lineup tehát: Magisk, GuardiaN, ScreaM, friberg és mixwell

Oké, hogy csak pletyka, de valljuk be mindegyikük mozgás előtt áll, és ha nem is ebben az ötösben, de vélhetően új helyen bukkannak majd fel. Ettől függetlenül ez a team nagyon adná!

Nyitókép: YouTube

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva