Hearthstone

Augusztusban is volt Top 200-as Hearthstone játékosunk

Drag - Csető Zsolt - 7 éve Címkék: hct, zridex,

Ismét van kire büszkének lennünk a hazai Hearthstone-osok közül.

Miután lezárult a nyári Hearthstone Championship Tour szezon, ezért az augusztusi hónap már nem bírt különösebb téttel a kompetitív Hearthstone játékosok számára, hiszen mostantól már csak azoknak van esélyük kijutni a következő világbajnokságra, akik az egész évben remekeltek – a Last Call fázis lezárásakor minden régióból a legtöbb pontot gyűjtő játékos utazhat majd a vb-re.

Ettől függetlenül nem mindenki ereszt le, és a “holtszezonban” is vannak, akik küzdenek a High Legend pozíciókért. Így tett zridex is, aki immáron sokadik alkalommal végzett a Top 200-ban: ezúttal a 12. helyet szerezte meg az európai szerveren.

Az európai Top 200 élmezőnye. (2017 augusztus) | Kép: Blizzard

Jelenleg egyértelműen zridex hazánk legerősebb ladder játékosa, amit jól mutat, hogy az éves összesített ranglistán is az előkelő 44. helyen áll 62 ponttal. A világbajnokságról már ő sem álmodozhat sajnos, de így sem okozott csalódást – a legutóbbi regionális selejtezőn sem állt messze attól, hogy meglegyen az esélye a playoffra.

Szeptember és október az augusztusihoz hasonlóan átmeneti hónap lesz, vagyis egy ideig valószínűleg nem láthatunk mint olyan bravúrt, mint júliusban, amikor hat magyar is volt a Top 200-ban. Reméljük azonban, hogy novembertől ismét újult erővel száll majd harcba mindenki a pontokért – bármilyen rendszer is várjon ránk a következő HCT-évadtól.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva