Counter Strike

A piacot elárasztották a kulcsok, hamarosan érkezhet az új láda?


Egyesek szerint nem véletlen a trade botok bevásárlása kulcsok terén, a fülest egyenesen a Valve-tól kaphatták.

A piac manipulációja simán belefér abba a képbe, amit az emberek a Valve-ról gondolnak. Pénzintézetek esetén az ilyenek főbenjáró bűnök, itt azonban úgy tűnik senki nem néz a dolgok után.

Egyesek szerint a VAC ban hullámok is csak azért mennek, hogy a  kiadó az új accountokból jól megszedje magát.

Ez persze csak találgatás, de tény, hogy csak idén nyáron annyi tiltást osztottak ki, hogy ha annak csak a fele vette meg újra a játékot, már hátradőlhetnek az év további részében. Ha érdekel a pontos szám, ebben a cikkben kifejtettük mennyit keresett a Valve!

A legújabb manipulálást pedig az új láda előtti intézkedéseknek vélik, három nyomós bizonyítékkal is alátámasztva azt:

  • Az eddig megszokott, évi 3 új láda közül az utolsó szinte mindig az év ezen szakaszában, szeptember közepén robban.
  • A kínai felhasználók most árasztották el a játékot, nagy a hype, most lehetne sok pénzt kaszálni egy esetleges új ládából, ami már oda is megjelenik.
  • Egyes oldalak Trade BOT-jai, mintha kaptak volna egy jó tippet, egyből őrült kulcsvásárlásba kezdtek. Több száz KEY halmozódott fel a CS:GO Keys és a BitCion botok raktárában, amit ti magatok is simán ellenőrizhettek, rengeteg profil akad bizonyítéknak. A hajnali órákban óránként, igen ÓRÁNKÉNT 15.000 kulcsot töltöttek fel Trade BOT inventory-kba a piacon, ez talán nem lehet felesleges!
Forrás: Steam

A találgatás futótűzként söpört végig a fórumokon és Reddit csatikon, és első meglepettsége után mikor mindenki lecsekkolta a Trade BOT-okat, a közösség arra jutott, ez tényleg egy új láda előszele kell, hogy legyen.

A CSGO kulcsokat áruló oldalakat nem szeretnénk reklámozni, de egy sima Google kereséssel könnyen ráakadtok az említett botok raktáraira, mi is így bukkantunk a fenti képre.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva