Hearthstone

Most már két okból is érdemes várni az új Hearthstone frissítést


Megszerelik az Unlicensed Apothecary-t a következő patch-ben.

Továbbra sem tudni, hogy pontosan mikor érkezik a következő Hearthstone patch, most azonban már két dolgot is biztosra vehetünk a legújabb frissítéssel kapcsolatosan.

Az egyik változásról már viszonylag régóta tudni, a Blizzard ugyanis már néhány héttel ezelőtt beígérte, hogy változtatni fognak az Arénán. Egészen konkrétan a szinergia pickekről van szó, amiket augusztusban vezettek be, de nagyon nem váltak be, így a rengeteg negatív visszajelzést követően úgy döntöttek, kiveszik őket a játékból.

Kiszedik az Aréna sokak által gyűlölt újítását

Néhány órája fény derült egy másik változtatásra, az egyik vezető dizájner, Mike Donais ugyanis a Redditen elárulta, hogy meg fogják szerelni az Unlicensed Apothecary-t, ami kapcsán szintén rengeteg panasz érkezett az elmúlt hetekben.

Kép: Hearthpwn

A túlméretezett, cserébe komoly hátránnyal rendelkező démon az Evolve Shaman paklikban okozott bonyodalmat, az új Death Knight Hero, Thrall, Deathseer kijátszásakor ugyanis ha őt kapjuk valamelyik 1-dropból, akkor a többi átalakított lény sebezni fog belénk.

A működés nem szándékos, egyértelműen bugról van szó, a Blizzard azonban úgy döntött, egészen az első nagyobb patch-ig várni fog a javítással, ami nem túl pozitív, de legalább annak örülhetünk, hogy hamarosan végre megszűnik a probléma.

Kép: Hearthpwn

Reméljük, hogy az ígéret után az új patch-re sem kell már sokat várni, hiszen több égető probléma is megoldásra vár!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva