Gaming

A Fortnite a leggyorsabban fejlődő F2P játék


Minden eddigi ingyenes játéknál gyorsabban növekszik, a végét pedig még nem látják a fejlesztők sem.

Az Epic nagyon komolyan veszi a Fortnite fejlesztését. A játékot eredetileg ingyenesre tervezték, de a teljes ingyenességet csak később fogja megkapni, 2018-ban. Ám a Battle Royle módja már a kezdetektől ingyenesen elérhető, ezzel pedig nagyon betalált az Epic, hiszen eddigi minden rekordot megdöntöttek, már több, mint 10 millió játékossal rendelkeznek.

Ezt pedig rövidebb idő alatt érték el, mint a WOT, LOL, DOTA 2 vagy a Hearthstone, egészen pontosan 2 hét elegendő volt a 10 millió felhasználóhoz. Ez döbbenetes, hiszen az előbb felsorolt játékok mind hatalmas közönséggel rendelkeznek, az Epic pedig mindent megtesz a játékosokért.

A PUBG az új sikerrecept: brutálisan népszerű lett a Fortnite – gamer.hu

Rengetegen fejest ugrottak a játékba, mióta megérkezett a Battle Royale játékmód. A battle royale, mint műfaj már a PUBG előtt is létezett, úgy tűnik azonban, hogy a PlayerUnknown’s Battlegrounds elhozott egy olyan áttörést, ami teljesen felforgatta a játékipart.

Mivel a játék ingyenes, ezért a csalókkal fokozottan számolni kell, ám az Epic zéró toleranciát alkalmaz a csalókkal, ilyenkor bannolják az accountjukat, ami jelenleg nem nagy veszteség, mert nem sok idő újat csinálni, ezért a legnagyobb cheat fejlesztőket kezdték el beperelni, ami annyira hatásosan sikerült, hogy már a dokumentumok átküldésekor letöröltek minden Fortnite-tal kapcsolatos csalásokat. E mellett pedig a legutóbbi patch-ben liszenszelték a BattlEye-t is, ami a saját rendszerük mellett fogja szűrni a cheatereket.

“Senki sem szereti a csalókat” – Az Epic leszámolt a Fortnite cheat készítőivel – gamer.hu

Az Epic nem hagyja, hogy a csalók átvegyék az uralmat a legnépszerűbb játékuk felett, így saját kezükbe vették az irányítást. Az AddictedCheats fejlesztői rengeteg népszerű játékhoz készítettek csalást és azóta is updatelik őket. Itt nem egy egyszerű WH-ról van szó, hanem szó szerint kell érteni a multihacket.


Amiről pedig sokan elfeledkeznek, az a játék motorja, az Unreal Engine 4. Ugyan ez található meg a PUBG-ben, de rengeteg más játék is használja. Így ha a motornak valami limitációi vannak és ha emiatt nem tudnak valamit megvalósítani, akkor az Epic simán tudja fejleszteni a motort, kedve szerint, ezt meg is tették korábban, ugyanis a Battle Royale módhoz szükség volt rá.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva