Counter Strike

Lebukott egy scam oldal! Náluk ne nagyon próbálkozzatok többször


A videó készítője tételesen végigment pár dolgon, amivel magát buktatja le az oldal. Hihetetlen nyeremények, túl sok játékos, nem létező felhasználók!

A videóban több érvet is felhoznak, miért ne bízzon meg senki innentől a Lucky-Cases oldalban. Lássuk is a legfontosabbakat, de azt hiszem sokat nem kell magyarázni őket:

  • A valós idejű nyereménykövetés csupa kést mutat, kizárt, hogy folyamatosan ennyit nyerjenek az emberek. Mivel kb 1-2% erre az esély, ehhez az kellene, hogy másodpercenként kinyissanak 50-100 ládát az oldalon. Esélytelen egy induló, még nem népszerű oldalnál.
  • Az éppen játszó felhasználók száma túl magas. Ugyanaz a gond, induló oldalnál nehezen hihető.
  • A legdruvább azonban, hogy ha tényleg ennyien is vannak, és tényleg ennyit is nyernek, miért nem található meg egyik győztes se a Steamen? Mert nem létező felhasználók, akik csak csalogatják a hiszékeny embereket.

Vigyázzatok tehát az oldallal, bár nem lehet kijelenteni, hogy átverés az oldal, azzal lebuktak, hogy hamis adatokkal hitegetnek minket! Hihetetlen nyeremények, túl sok játékos, nem létező felhasználók!

Scam vagy nem scam? Itt van 10 oldal, ami tuti nem ver át! – gamer.hu

A tradebotok megjelenése óta egyre több oldalról derül ki, pusztán átverik a felhasználókat. Röviden: ahol depositolni kell, onnan érdemes kifordulni! A tradebotok lényege a csere folyamatának automatizálása a gyors cserék lebonyolításának érdekében. Ez nagyon fontos, nem a tradebotokkal van a gáz! A tradebotok által használt árakat legtöbbször 2 tényező határozza meg: Az oldal saját árlistája, akihez tartoznak.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva