Hearthstone

6 Hearthstone újdonság, ami még csak a tervezőasztalon van

Drag - Csető Zsolt - 7 éve Címkék: blizzcon,

A távolabbi és kevésbé konkrét tervekről is beszélt a Blizzard.

A Hearthstone háza táján jelenleg minden a frissen bejelentett új kiegészítő, a Kobolds and Catacombs körül forog, vannak azonban természetesen más tervei is a Blizzardnak, melyek kicsit később valósulhatnak meg.

…már ha megvalósulnak egyáltalán, a Hearthstone-csapat kulcsfigurái (Ben Brode, Mike Donais, Peter Whalen és Yong Woo) ugyanis a BlizzConon egy kérdezz-felelek eseményen számos olyan dologról beszéltek, melyek egyelőre még csak a tervezőasztalon vannak, de szeretnék, ha lenne belőlük valami.

Statisztikák

A fejlesztők nagyon szeretnék, ha részletesebb statisztikákat tudnának biztosítani a játékosoknak. Olyannyira igaz ez, hogy jelenleg is dolgoznak az ehhez szükséges infrastruktúrán. Néhány hónapja egyébként a Blizzard küldött már ki a játékosoknak személyre szabott statisztikákat, azóta viszont nagy csend van a funkció körül.

Újdonság: jönnek a személyre szabott statisztikák!

Druid skin

Nemsy megjelenésével a Druid az egyetlen class a Hearthstone-ban, amelyiknek nincs alternatív skinje. A fejlesztők azonban mindenképpen szeretnék, ha Malfurionnak is lenne ilyen tekintetben alternatívája, így ne legyenek kétségeitek: mindenképpen lesz új Druid hős. A Blizzard szerint fontos, hogy kellően nagy legyen a kontraszt Malfurionhoz képest – Nemsy-ben is azt szeretik a legjobban, hogy teljesen másmilyen karakter, mint Gul’dan.

Kép: Hearthstone Wiki

Random hátlapok

Egy nagyon érdekes funkcióról is szó esett: a hátlapok randomizálásáról. Sokan egyáltalán nem cserélgetik a card backjeiket, vagy egyszerűen csak megfeledkeznek róla, a random funkció bekapcsolásakor azonban a játék minden alkalommal másmilyen hátlapot töltene be a meglévőek közül. Az alapok elvileg már megvannak ehhez, csak egy kis kódolásra lenne szükség, így könnyen lehet, hogy ez a lehetőség hamarosan bekerül a játékba.

Kép: Blizzard

Dungeon Run kiegészítők

Egészen újszerű egyjátékos móddal készül az új kiegészítő mellé a Blizzard, a Dungeon Runok ugyanis 48 lehetséges összecsapásból kínálnak majd 8-as kombinációkat, növekvő kihívással és folyamatosan bővülő harci repertoárral. Jellegéből adódóan a Dungeon Run mód hosszú távú szórakozást nyújt majd, hiszen jó néhányszor neki kell majd esni, ha látni szeretnénk mindent, a Blizzard pedig ennél is tovább menne: erősen agyalnak azon, hogy két kiegészítő megjelenése között további Dungeon Run boss-okat adnak majd ki. A játékmódról korábbi összefoglalónkban olvashattok bővebben.

Minden tudnivaló egy helyen az új Hearthstone kiegészítőről

Fireside Gatheringek

Nemsy miatt nagy nyüzsgés van jelenleg a Fireside Gatheringek körül, de vannak más terveik is, amikkel feldobnák a közösségi élményt. A Gamescomon tartott Lich King esemény például nagyon népszerű volt, így a jövőben mindenképpen számíthatunk hasonlókra, arról azonban nem esett szó, hogy ezek elérhetőek lesznek-e szélesebb körben. Agyalnak annak a lehetőségén is, hogy a Fireside Gatheringeket egy alternatív Aréna módra használják, megváltoztatott draftolási szabályokkal.

Kép: Blizzard

Visszajátszás

Régóta várt funkció már a Hearthstone-ban, hogy utólag is vissza lehessen nézni a meccseket. Most újból a fejlesztőknek szegezték a kérdést, hogy várható-e hasonló, akik úgy válaszoltak, hogy valamikor a jövőben mindenképpen szeretnék betenni ezt is a játékba. Addig marad a Hearthstone Deck Tracker beépített replay funkciója…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva