Hearthstone

Mégis lesznek ajándék pakkok a Dungeon Runért?


Érdekes részlet a játékmód olasz nyelvű bemutatójából.

Péntek este a BlizzConon bemutatkozott az új Hearthstone kiegészítő, a Kobolds and Catacombs, amely mellé ezúttal nem egy hagyományos Adventure, hanem egy teljesen új játékmód érkezik majd, a Dungeon Run.

Az új egyszemélyes mód nyolcas csomagban tálalt összecsapásokat kínál majd, melyeket 48 egyedi boss közül fog kiválogatni véletlenszerűen a játék. A hétvége folyamán pedig kiderült, hogy ha mind a kilenc class-szal sikerül végigvinni a játékmódot, akkor egy egyedi hátlapot (Candle King) kapunk jutalmul.

Kép: Blizzard

Könnyen lehet azonban, hogy lesz más jutalom is. Az egyik játékos érdekes részletre bukkant abban az emailben, amit a Blizzard az olasz játékosoknak küldött ki az új kiegészítő kapcsán.

“Ha különleges módokon teljesíted a Dungeon Runt, ajándék kártyacsomagokat kapsz.”

Hogy pontosan milyen feltételekről van szó, az sajnos nem derül ki, nagyon úgy tűnik azonban, hogy – a Frozen Throne-hoz hasonlóan – itt is kiüthetünk majd néhány ajándék pakkot az új kiegészítőhöz kapcsolódó single player játékmódból. Reméljük, hogy nem csak valamiféle bakiról van szó, és a Blizzard tényleg meglepetéssel készül!

Ha bővebben is olvasnál a Dungeon Run játékmódról, pillants bele összefoglalónkba az új kiegészítőről!

Minden tudnivaló egy helyen az új Hearthstone kiegészítőről

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva