Counter Strike

A HLTV ranglista szerint a Team RÁKOSI jobb csapat, mint a Nice Gaming


A csalással lebukott majk_rem VAC banja ellenére a RÁKOSI 13 helyet javított a héten. Érdekes algoritmus, annyi szent!

A HLTV világranglistáját ismerjük és szeretjük is. Tényleg! Minden héten frissülve mutatja nekünk a világ legjobb csapatait, az egész világról. Most azonban kedvenc toplistánk villantott egy olyat, hogy az állunk is leesett.

A HLTV szerint a VAC banos játékossal rendelkező Team RÁKOSI magasabban jegyzett csapat, mint a Nice Gaming!

Hagyunk időt, hogy mindenki feldolgozza a dolgot és túltegye magát az első sokkon. Mert van még más is, ha alaposabban megnézzük a dolgot.

Forrás: HLTV

A Team RÁKOSI egyetlen egy HLTV-s meccset játszott életében, azt a bizonyos KINGUIN ellen Bo3-at, ahonnan a gyanús videók kikerültek. Két nappal később felkerültek a világranglistára, a 227. helyen.

Azóta semmit nem csináltak, mégis egy hónap alatt már majdnem a Top200-ba is bekerültek. Jelenleg a 203. pozícióban tanyáznak.

Forrás: HLTV

Nem elhanyagolható körülmény, hogy a csapat már nem is létezik. Ráadásul november 3-án majk_rem megkapta a neki járó VAC bant, ettől függetlenül azon a héten is ugrottak előre 23 helyet. Simán lehetne olyan API is a lista mellé, hogy a csalással lebukott csapatokat egyből derankolja. De nincs. Teljesen WTF!

Breaking: RIP Team Rákosi, megjött a jól megérdemelt VAC ban – gamer.hu

Májk_rém végre megkapta a jól megérdemelt ajándékát, ezúttal nincs magyarázkodás. Hát srácok, sajnos akkor ennyit a gavinho interjúról. Úgy tűnik hiába védte társait, és magyarázkodott a gyanús esetekről. Aki figyelemmel kísérte a meccseket, annak azonnal feltűnt hogy itt valami nem tiszta és igazuk is lett. Ugyanis mégis vaj, vagyis inkább májkrém volt Rákosiék füle mögött.

És hogy ne csak magyarokkal hasonlítsuk össze, mit jelent ez a pozíció, íme 3 nemzetközi team, akiket szintén leköröz jelenleg a RÁKOSI:

  • az egykori PENTA játékos tashiN anno az ESL Pro League-et is megjárta. Mostani csapata a német Berzerk csak a 205. a listán
  • a spanyol gBots döntőzött az ibériai WESG kvalin, de mégis csak a 207.-ek
  • a Syndicate a 9. legjobb francia csapat, itt játszik az egykori Major bronzérmes Uzzziii is. Mégis csak a 222. helyezettek

A Nice Gaming viszont rajta sincs a világranglistán. Mondhatjátok hogy azért, mert a mostani 2 HLTV-s meccsük óta még nem frissült a világranglista. Ez igaz is, de ne felejtsük el, volt már a szervezetnek HLTV-s meccse korábban is. Azok hol vannak?

Például a Game Agents elleni EsportFest döntő, vagy a 2016-os CEVO döntő, amit egyébként meg is nyertek! Ezek alapján ha valahol mélyen is, de simán fent kellene lennie az N6-nak.

Forrás: N6

Reméljük az algoritmus hétfőn, a legújabb frissítés alkalmával igazságot tesz, és végre felteszi a Nice Gaminget a világranglistára! Ja és Lehetőleg a Team RÁKOSI elé, ha lehet!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva