Fifa

BPL csapatot építettünk Cristiano Ronaldo árából!


Cristiano Ronaldo nem csak a legjobb, hanem az egyik legdrágább lap is idén az Ultimate Teamben!

A minap a piacot kutatva az az ötletem támadt, mi lenne ha a játék legerősebb lapjának árából megnézném, vajon milyen csapatot tudnék összerakni a Premier League-ből.

Az idei reklámarc nem más mint…

A játék idén annyira Ronaldo függő lett, hogy azt a portugál sem hiszi el. Nem csak a borítón kapott ugyanis helyet, az első meccsünket is vele aranyozzuk be, új mentés esetén. Az már csak hab a tortán, hogy a nevével ellátott különleges kiadás is megjelent idén. Ez a Ronaldo Edition:

Nézzük mennyit ér a piacon

(A számításokat az Xbox One-os árak alapján végeztük el)

Cristiano Ronaldo kártyája az Ultimate Teamben 94-es LW lap. A piaci ára (instant buy) 1.8 millió coin körül mozog. Egy lapon emlegethetjük tehát a drágább ICON játékosokkal, egészen elképesztő.

Milyen csapatot építettünk ennyi coinból?

A választásunk ez esetben a Premier League-re esett. Ennek különösebb oka nincs, egyszerűen ezzel játszanak a legtöbben a statisztikák alapján:

18/20 – A Premier League uralja a legnépszerűbb játékosok listáját

Felállásnak egy klasszikus 4-4-2-őt választottunk. Tudjuk, szinte már senki nem használja. Mégis…talán ezzel a legkönnyebb a mai napig csapatot építeni.

Kapus:

GK: De Gea

Védelem:

LB: TOTW Leighton Baines

CB: David Luiz – Eric Bailly

RB: OTW Kyle Walker

Középpálya:

LM: Alexis Sanchez

CM: N’Golo Kanté – Kevin De Bruyne

RM: TOTW David Silva

Támadók:

ST: Alexandre Lacazette – Sergio Agüero

Furcsa lehet, hogy Sanchez-t balközéppályásként alkalmazzuk ebben a csapatban, azonban nem szabad elfelejteni, hogy a FIFA 18 UT-ben ő alapvetően egy LM, mint ahogy azt ITT láthatjátok is.

A teljes csapat végül így néz ki:

Túl azon, hogy egy ilyen félelmetes BPL csapatot összeraktunk, még mindig marad megközelítőleg 137000 coinunk, amiből kedvünkre tölthetjük fel a cserepadunkat.

Ezek után csendben teszem fel a kérdést, vajon megéri MEGVENNI ezeket a játékosokat, vagy tényleg csak akkor megérősek ha kiesnek egy csomagból? Ti mit választanátok, ha lenne 1 millió coinotok? A fenti csapatot, vagy Ronaldot?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva