Counter Strike

Szerver összeomlási hiba is jött az új frissítéssel, összeszedtünk minden infót


Szépen csordogál a meccs, egyszer csak a játék kidob mindenkit és mikor visszamész, a meccs mintha nem is létezne. Veled is előfordult már?

A probléma a legújabb UPDATE mellett érkezett, és a Valve bevallása szerint az ő hibájukból. Pedig mindenki annyira örült az új rangjelzés ikonoknak, erre tessék jön egy ilyen is mellé a frissítéssel.

Behódolt a Valve a népharagnak, javítottak a rangjelzések ikonjain – gamer.hu

Az új rangjelzések ikonjai színesebbek, élénkebbek és élesebbek elődeiknél, a Valve meghallgatta a rá zúduló kritikákat. Hatalmas felháborodást váltott ki a közösségben a semmiből érkező új rangjelzések UPDATE-je. A múlt heti frissítés egyáltalán nem nyerte el az emberek tetszését, szinte követelték vissza a régieket. Tény és való, hogy ábrázolásban mintha két külön világot képviselnének az ikonok.

A fórumokat ellepő értetelenkedő kommentekre reagált is a Valve, és elismerték a hiba létezését. Ráadásul azt is, hogy az ő hibájukból alakult ki a jelenlegi helyzet.

Ahogy a Valve dolgozója írja, egy szerver összeomlási hibával állunk szemben, és már a tegnapi nap során kiadtak hozzá egy frissítést, ami orvosolja. A dolog jól hangzik, de nem teljesen igaz, a hibaüzenettel járó szétkapcsolás ugyanis továbbra is rengeteg embert dob le.

Everyone loses connection to MM game and its gone? from GlobalOffensive

Az MM elején még minden rendben, aztán egyszerre csak mind a 10 ember magkapja az alábbi hibaüzenetet:

GameUI_Disconnect_RemoteProblem_Timeout

Mire visszalépnek a menübe, a meccs totálisan eltűnik. Nincs eltiltás a kilépés miatt, visszalépni se lehet, nincs ott a demók között, szóval tényleg teljesen kitörlődik. Vagyis inkább, mintha el sem indult volna, egy kis időugrás a múltba. A probléma ugyanis az, hogy a játék meg sem kapja a szükséges infókat, egészen pontosan ez van a háttérben:

The game stopped receiving communications from the remote host.

Megijedni tehát nem kell, azon kívül hogy 10 perc feleslegesen kiesett az életetekből, semmit nem buktok a dolgon. Maximum egy jó csapatot vagy könnyű ellenfelet, de nincs utána cooldown, nem számít vereségnek. Az új karmarendszerben sem kaptok negatív értékelést hatására, nem számít meccselhagyásnak sem.

A lokalizációs fájlok újabb frissítéséig sajnos el kell viselnünk a dolgot, reméljük minél hamarabb megoldják!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva