Counter Strike

Behódolt a Valve a népharagnak, javítottak a rangjelzések ikonjain


Az új rangjelzések ikonjai színesebbek, élénkebbek és élesebbek elődeiknél, a Valve meghallgatta a rá zúduló kritikákat.

Hatalmas felháborodást váltott ki a közösségben a semmiből érkező új rangjelzések UPDATE-je. A múlt heti frissítés egyáltalán nem nyerte el az emberek tetszését, szinte követelték vissza a régieket. Tény és való, hogy ábrázolásban mintha két külön világot képviselnének az ikonok.

A jó pár éve velünk élő jelzések részletesen kimunkált, az újak inkább elnagyolt minimalista alkotások voltak:

Szavazzunk! Nektek bejönnek az új CS:GO rangjelzések? – gamer.hu

Összehasonlítottuk a régi és az új rangjelzéseket, csak a vak nem látja, mennyire eltérőek! A CS:GO legutóbbi update-jében rengeteg minden változott, például a skill groupot meghatározó rangok ikonjai. Még hogy nem figyelnek a fejlesztők a játékra? Ez az update az egyik leghasznosabb a CS:GO történetében!

Igen, mindketten csak voltak, ugyanis mostanra már egyaránt múlt időbe tehetjük őket! A Valve ugyanis a legújabb UPDATE részeként fogta, és még egyet csavart az ikonokon. Megmarat a mostani stílus, ami sokak szerint azért lényeges, mert ezek már az új Panorama UI-ba készültek. Viszont a színvilág élénkebb és a részletgazdag felfogás visszatért a régi ikonok szellemiségéből.

Egy héten belül tehát már a harmadik rangjelzés csomagot kell nézegetnünk, ennek viszont kivételesen örülünk. Nem azért, mert annyival jobban tetszenének, de mutatja hogy a Valve tényleg hallgat a közösség hangjára. Hogy könnyebb legyen összehasonlítani, egymás mellé tettük az új rangjelzéseket és a legutóbbi változatot, ami helyére bekerültek.

Mindenki keresse meg saját rangjelzését és döntse el, melyik változat tetszik jobban. A “régiúj” bal oldalt, vagy a vadonatúj jobb oldalt, ami most érkezett:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva