Counter Strike

Mire számíthatunk az elődöntőben és a döntőben? – ECS beharangozó


A fnatic revansot venne a FaZe ellen, az Astralis beugróval is tarolna, izgalmas utolsó nap az ECS-en.

A mai nap zajlanak az év utolsó komoly versenyének, az ECS elődöntői, illetve a döntő is. A LAN viszont Mexikóban van, akik 7 órával mögöttünk járnak időben, ezért a döntő csak magyar idő szerint (CET) 21:15-kor kezdődik, már ha nincs semmi csúszás.

hltv.org

Felhajtásból sincs hiány, a FaZe játékosa, Niko egy új rekordot döntött meg, egy elképesztő játékkal, az Astralis beugróval menetel és a mousesports is visszatáncolt a szakadék széléről:

Drámai forgatókönyv: ilyet se coldzera, se s1mple nem tud! NiKo új rekordot állított fel

Astralis-mousesports

Az Astralis sajnos ahogy már említettük hátrányból indul Dev1ce betegsége miatt,mousesports pedig mostanában kicsit inkonzisztens játékot játszik. Azonban a fogadóoldalak mégis inkább a dánokat tartják esélyesnek. A két együttes idáig hatszor találkozott, 3:3 win van mindkét csapat számláján, 2017-ben nem is fognak többet találkozni, itt a döntő meccs. Mapok tekintetében valószínűleg ezek közül kerülnek majd ki a pályák: Mirage-Overpass-Train, illetve akár egy Nuke-ra is sor kerülhet. Hiszen chrisJ és csapata a versenyen már 2 Nuke-ot is bevállalt, és elgé beton terror oldaluk van rajta. Mindkét meccsen az ellenfél csak két CT kört tudott hozni ellenük.

fnatic-FaZe

A svédek a világranglista 11. helyét foglalják el, míg a FaZe az SK mögött a második. Bár idén sokat játszott egymás ellen a két ötös, hiába nyert ebből hatot a fnatic és hetet a FaZe, a közelmúltban inkább az utóbbi csapat győzedelmeskedett.

Főleg ugye azért, mert a fnatic egykori legerősebb fegyvere, olofmeister már pont a túloldalon játszik, a FaZe-ben!

A fogadóoldalak sokkal inkább a FaZe-t tartják esélyesnek, nem véletlenül, mostanában egész jól megy a játék, bár az EPL döntőjében rendesen kikaptak a világelső braziloktól. Mapok tekintetében FaZe Infernón top1, és a svédek is szeretik azt a pályát, szóval simán lehet az az egyik helyszín. Ott lehet még Train vagy Mirage, azonban Nuke instaban lesz a fnatic részéről, valószínűleg ugyanez a helyzet a másik oldalról Cobblestone-nal.

Jön tehát két Bo3 elődöntő, aztán a mindent eldöntő finálé szintén Bo3-ban!

A szervezők a FACEIT pontokat droppoló rendszerrel megpróbálták a közönséget is még jobban bevonni, de ez a terv nem annyira sikerül. 15 percenként egy néző kap 2000 FACEIT pontot, ami pár centes volumennek felel csak meg. Nem egy Souvenir láda, az tuti…

Annyi biztos, hogy izgalmas meccseket láthatunk majd, ugyanis az első helyezett 250 000$-al lesz majd gazdagabb, szép év végi karácsonyi ajándék.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva