Counter Strike

Mit tegyünk a toxic csapattársak ellen?


A Karácsony miatt egyre többen játszanak, ezzel együtt pedig a toxic játékosok száma is megnőtt, na de mit tegyünk ilyenkor?

Itt a Karácsony, így esténként sokan nyúlunk rá a CS:GO-ra a családdal töltött idő után, viszont hiába ez a szeretet ünnepe, ha sokan a játékban vezetik le a stresszt, ez pedig a mi vérnyomásunkat is rögtön az egekbe viheti.

Mit ne tegyünk, ha egy toxic csapattársat kapunk?

Semmiképp ne vegyük át a stílusát és kezdjük visszaoltani, hiszen ez csak a csapatok belüli konfliktusokat növeli, ami semmiképp sem tesz jót ha nyerni szeretnénk.

Ne akadályozzuk a játékát, ne lőjük le, ne blokkoljuk, ne írjuk le a chatbe, hogy hol van, ergo ne tegyünk semmi olyat, amit nem szeretnénk, hogy velünk is megtegyenek, mert valószínűleg visszakapjuk az emberünktől.

Ha instant mute-oljuk az sem megoldás, hiszen ez a könnyebb út és gyakorlatilag nem halljuk az infóját, ami a CS-ben kulcsfontosságú.

Ne szavazzátok ki a többiekkel, ugyanis egy bottal sem lesz jobb a helyzet az esetek 90%-ában.

Török, orosz, lengyel csapattársat kaptál már megint? Fejezd be az általánosítást, egyáltalán nem minden orosz idegbeteg, simán lehet, hogy épp a “fucking russian, suck putin”-nal triggerelitek, neked sem esne jól, ha valaki amiatt ítélne el, mert magyar vagy.

Ezért “haldoklik” a CS:GO – gamer.hu

Mindenki ezerrel temeti a játékot, na de mik az okai ennek? Vagy talán mégsem haldoklik a CS? A CS:GO népszerűsége vitathatatlanul csökkent az elmúlt időben. Ennek egyik fő oka a PUBG, ami egy kellemes kiegészítő játék a CS mellett, ám mégsem teljesen azt nyújtja, mint a CS:GO.

Mit tegyünk, toxic csapattárs esetén?

Ignoráljuk a toxic stílusát teljes mértékben, ugyan úgy infózzunk és tegyük meg a tőlünk telhető legtöbbet.

Legyünk kedvesek, sokat számít hiszen mindenki jobban szeret úgy játszani, ha nem veszik le a fejét akkor, ha elrontott valamit. Persze ez nem megy egyik pillanatról a másikra, de ha odafigyelünk és próbáljuk türtőztetni magunkat, akkor előbb-utóbb sikerülni fog, a toxic csapattársak pedig elég gyakran változtatnak a modorukon és próbálnak beilleszkedni, ha látják, hogy mindenki megtesz mindent a siker érdekében.

Dicsérjük meg egymást, ha valamilyen nehéz szituációt hozott le, ha valakinek pedig nem sikerült valami, akkor sem kell vérre menni, a lényeg, hogy segítsük egymást, hiszen mind ugyan abban a hajóban eveztek.

Ha valaki beírja a csapatodból az életben maradt társad helyzetét, írj valami teljesen mást, hogy tereld el a gyanút.

Így változtatta meg az életem a CS:GO – gamer.hu

Nem csak az árnyoldalát érdemes nézni mindig a dolgoknak, a CS:GO rengeteg új dolgot tanított meg, amit az élet más területein is használhatunk. Valószínűleg nem vagyok azzal egyedül, hogy egy játék megváltoztatta a hozzáállásomat a többi játék iránt is.


Próbáld meg a toxic arcot ráébreszteni arra, hogy ti együtt vagytok és ne bennetek keresse a hibát, ha megpróbáltok nyerni és kihozzátok a maximumot, akkor simán összejöhet a győzelem. Sokkal jobb egy olyan csapatban játszani, ahol jó a hangulat.

Ha az ellenfél kötözködik, akkor használjátok bátran az ignoremsg konzolparancsot.

Kellemes ünnepeket és jó játékot kívánunk minden kedves olvasónak!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva