Counter Strike

Végre játékon belül is láthatjuk az összes új Pint, a ritkaságukat tökéletesen jósoltuk meg


A Harmadik generációs kitűzők az első kiszivárgott képeken még nem néztek ki ennyire ütősnek. Ingame viszont tényleg menő kollekció lett belőlük.

A Series 3 Pinek kinézete és ritkasági besorolása egy ideje már teljesen nyílt. Az első képek kiszivárgásakor 100%-osan tippeltük meg a ritkaságukat:

Megjöttek a harmadik szériás Pinek képei, vegyes érzések a kinézetek kapcsán – gamer.hu

Azt már régóta tudtuk, hogy hamarosan megérkeznek, illetve azt is, milyen Pinek várhatóak. Mégis csalódtunk picit az eredményben. November végén már lehetett tudni, hamarosan új Pinek érkeznek a játékba. A kitűzők látványterve azonban elrejtve pihent valahol, egészen mostanáig.

Aki viszont még nem látta mindet, vagy kifejezetten az ingame változatra kíváncsi, most bepótolhatja. A játékon belüli kitűzők új sorozata graffitire hajazó pinektől a klasszikus Howl mintázatig sokmindent hozott,

ebben tényleg mindenki megtalálja a számításait Graffititől, Operation és Pálya jelvénytől át a katonai kitűzőkig.

A raktárban ezekkel az ikonokkal találkozhattok majd, és ne tévesszen meg senkit, a Boston Major győztesének járó Pint nem lehet kibontani. Csak őt is most tették be a játékba, ezért látható a többiekkel együtt.

Az ingame kinézetek szebben kimunkáltak, mint az első kiszivárgott képek. Így nyugodt szívvel bontogathat, aki szereti a CS:GO kitűzőket, vagy éppen gyűjti őket.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva