League of Legends

Fejlődik a Rengar rework a PBE-n, újabb változtatások érkeztek


Úgy tűnik komolyan gondolja a Riot, hogy visszahozzák a meta környékére az orgyilkost, komoly mennyiségű energiát áldoznak rá.

Rengar régi-új Q-ja végre elérte a PBE-t, mostantól nem egy fél-skillshotról beszélünk, hanem újból egy auto attackot erősítő képességről.

Sokan várták már ezt a hírt, ugyanis Rengar a korábbi rework-je után elveszítette hírnevét, többen elálltak mellőle. Nem is számít jelenleg meghatározó karakternek, egyáltalán nem gyenge, de közel sincs a régi, az ellenfelekre komoly nyomást gyakorló énjéhez. Ez változhat a jövőben, ugyanis visszakapta az egyik legnagyobb fegyverét, az alapsebzést erősítő Q képességet! Ez volt az a spell Rengar képességtárában, ami miatt az emberek kilométerekről kerülték el a bokrokat, ugyanis a biztos halált jelentette számukra az onnan kivetődő cica, ha annak aktív volt a Q-ja.

Bréking: Készüljetek fel, visszatér a régi Rengar!

Mindez jól hangzik, ám ez nem minden! A PBE frissült, s Rengar nem csak a Q-jának régi formáját kapta vissza, további módosításokat is végzett rajta a Riot. Jinxylord posztolt egy részletes ismertetőt a karakter változásairól, ami a következőképpen szól:

Savagery (Q)

  • A Q képesség gyorsabban csap, mint egy normális auto attack, ám ezt a gyorsaságot is tovább buffolták a teszt szerveren. Eddig 15%-al gyorsabban csapott le az aktív, ez most jelenleg 30%-al gyorsabban történik, mint Rengar normál automatikus támadásakor.
  • Valamint ehhez viszonyítva állítottak a Q animáción, hogy jobban látható legyen a sebzés kiosztásának pillanata.

Thrill of the Hunt (R)

  • A végső képesség alap sebzése szignifikánsan csökkent 150/250/350-ről 100/175/250-re.
  • Azok az ellenséges hősök, akiket felfed az ulti aktívja, a képesség végégi látva maradnak, függetlenül a helyzetüktől

Riot Jinxylord elmondta, a változtatások javarészt a Rengar játékosok visszajelzésein alapszanak. A régi Q visszaemelése 100%-ig a visszajelzések miatt történt, az ulti alap sebzését is ennek fényében nerfelték, ugyanis túlontúl erős lett volna a visszatérő Q-val. A rálátást biztosító ulti pedig arra ösztönzi a Rengar játékosokat, hogy dolgozzanak meg a zsákmány felderítéséért, s ha mindez megtörtént, akkor érje is meg nekik a fáradtság, ezért permanens a felfedett emberek láthatósága. Így talán erősödik az orgyilkos hatás és hosszú idő után újból stresszes lesz Rengar ellen játszani.

A 8.3 előtt biztosan nem látjuk ezeket a változtatásokat az élő szervereken, ám az is lehet, hogy a 8.4-es nagyobb frissítésig csúszik mindez. Minden a tesztfolyamat sikerességétől függ. Így ha már nagyon játszanád Rengar új (régi) formáját, irány a PBE és segítsd a Riot munkáját a visszajelzéseiddel!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva