Counter Strike

15 millió! A Major után megdőlt az új rekord a Dragon Lore árak között is


Új rekord a Dragon Lore árak között, eddig sosem fizettek még ennyit a legnépszerűbb AWP skinért.

A Cloud9 győzelme után és Skadoodle MVP-je után a skin piac is fenekestül felfordult. A legdrágább Dragon Lore rekordja majdnem beduplázta az eddigi csúcstartót! A jelenlegi legdrágább OPSkinsen eladott “Souvenir AWP | Dragon Lore” ára új magasságokba emelkedett, az eddigi 38.500$ helyett, az új rekord $61.052.

Átszámítva ezt a pénzt forintra, 15 000 000-nál is többet kellett fizetni érte!

Pedig nem is a mostani Majoron esett, hanem a tavalyi PGL Krakkó alkalmával. Értékét viszont az emeli az egekbe, hogy Skadoodle matricája van. Ráadásul ugye a friss Major győztes Cloud9, és a közönség másik kedvence, a G2 sticker is rajta virít. A legdrágább skin rekordját nem sikerült megdöntenie, azt továbbra is a Howl uralja.

A világon legdrágábban eladott CS:GO skin – gamer.hu

Mindenki egy Dragon Lore-ra tippelne először, pedig egy M4A4 Howl volt a nem kis összegű tranzakció szerencsése. A legdrágábban eladott CS:GO skint McSkillet mutatta be a legújabb videójában, kapaszkodjatok meg, de a srác raktára 300 000 $-t ér, ez 78 millió forint. Nem semmi ugye? Nézzünk rá egy kicsit a raktárra.

A Skin-professzor McSkillet is kinézte magának a fegyvert, egy videóben be is mutatta a pontos értékeket, és hogy miért éppen ez az AWP lett a rekorder:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva