Counter Strike

Méregdrágák a vízum problémás csapatok matricái, somebody aláírása 40 Cobblestone ládát ér


Az egyes stickerek ára általában csak évek alatt szökik ilyen magasra, de a Boston Major egyes aláírásai már most több százezret érnek.

A 2018-as Boston Major nem csak az élvezetes meccsek és fordulatos végeredmény miatt lesz emlékezetes, ez már biztos. Hiszen a csapatok vízumproblémái, játékoscseréi és a feloszlások miatt rengeteg matrica ára már most csillagászati összegekre rúg.

A TyLoo és a 100 Thieves nem tudott elutazni a Majorra, utóbbi ráadásul fel is oszlott.

Aki tehát 100 Thieves logós HEN1 vagy kNg matricát szeretne, csak a mostani Majorra számíthat. De lehet kNg karrierében ez volt úgy egészében az utolsó Major, ilyen viselkedéssel nem biztos, hogy látjuk még a profi scene-ben.

Könnyen jött, könnyen ment! Nulla tolvaj maradt, a CS:GO csapat feloszlik – gamer.hu

Amikor azt hitted, hogy egy új ütős CS:GO ötös jön a scene-be, becsap a villám és ez történik? Sajnáljuk őket, reméljük hamar találnak egy új csapatot Múltkor már írtunk róla, hogy kNg húzása után 99 tolvaj maradt , azonban úgy látszik, hogy a végső döntés is megszületett.

Ott van még bondik is, mint érdekes story, aki azóta már visszatért a HellRaisers-be, szóval ez a matrica is garantáltan egyedi marad. Csak úgy, mint seized aláírása, akit itt még FlipSid3 játékosként látunk, de a Major után azonnal lelépett a csapattól.

De kispadra ültették azóta xms-t, cajunb-t, k0nfig-ot és fitch-et is többek között, van tehát bőven olyan matrica, amiből ezek voltak az utolsó darabok.

Az árakból látszik is mindez, egyes aláírások értéke a csillagos egekig ment fel:

A TyLoo-s somebody aláírása 40 Cobblestone ládát ér, 1200 dollár nagyjából 300 000 forint egyetlen matricáért.

Nem csak bondik és GuardiaN rekordja marad tehát ránk Bostonból, hanem ezek a matrica rekordok is. Az aláírások között ugyanis magasan vezetnek a vízumproblémás bostoni játékosok. A legdrágább, nem Boston Major aláírás “csak” 115 dollár, kennyS tavalyi arany matricája Krakkóból.

És somebody ugyan pályára se lépett a Majoron, az övé mégis 10-szer ennyit ér.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva