Counter Strike

Ez most vagy világi spoiler és jön az új láda, vagy csak trollkodik a csgo_dev


Egy Twitter like-olásból idult az egész. Egyetlen like, de a közösség egyből totális izgalomba jött a közösségi médiában.

A csgo_dev Twitteren és Instagramon is folyamatosan szállítja az infókat és érdekességeket a rajongóknak, számtalan spoilert és botrányt köszönhettünk már eddig is nekik. A csatornákat lényegében hivatalos fórumként kezelhetjük,

szóval ami itt megjelenik, az lényegben CS:GO és Valve confirmed.

Követi a profi játékosokat, aktív, 371 000 ember kíváncsi rájuk, egyszóval ha itt történik valami, az nem marad észrevétlen. Éppen így kaptak fel egy mostani aktivitást is, ahol egy mezei felhasználó megjelölte a csgo_dev oldalt:

A játékos az új láda felől érdeklődött, hiszen való igaz, jó ideje nem jött már friss skincsomag a CS:GO-ba. A csgo_dev pedig nem hogy figyelmen kívül hagyta volna, tetszését fejezte ki egy like-kal.

Egyetlen like? Erről szól a cikk?

Jogos a kérdés, de a válasz még jobban fog fájni. Igen, tényleg erről szól, mivel ez az egyetlen like beindította a közönség fantáziáját. A közösség szerint ez a like ugyanis egyet jelent azzal, hogy hamarosan jön az új láda! De az is lehet, hogy csak nyugtázzák az infót és jelzik, még ennél is többet kell majd várni rá.

Jelenleg ugyanis a skinekre éhes játékosok rekord ideje várakoznak, már 140 napja nem jöttek skinek a játékba. Eddig 124 nap volt a leghosszabb, amit várnunk kellett. Nem biztos, hogy baj egyébként, ha a Valve visszafogja kicsit a kinézetes vonalat, ez nem is kérdés. De a rajongókat ilyenkor mindig csak az érdekli, mikor jön már, mikor jön már.  Vagy hogy mi lesz például az új láda neve?

Illetve, hogy milyen skinek lesznek benne? Egy ideje már kiszivárgott egy nem hivatalos lista, ami teljesen validnak tűik a felhozatal alapján:

Kiszivárgott – Ezek a skinek lesznek a következő ládában – gamer.hu

Ismét új skineket kapunk hamarosan, egészen pontosan 17-et. Az adatbányászok megint jó munkát végeztek, köszönjük nekik. Az adatbányászokra ezúttal ismét rámosolygott a szerencse, ugyanis a Steam API-ba becsúszott egy hiba, ami lehetővé tette, hogy megnézzük a következő ládába kiválasztott skineket.

De az is lehet, hogy a Valve engedett a közönség másik felének és a jövőben kevesebb ládát tesznek majd a játékba! És helyette fontosabb frissítéseken dolgoznak majd, végre valahára.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva