League of Legends

Újdonság: Megvan a hivatalos Samsung Galaxy skin lista!


Tavaly már azt hittük megvan a lista, ám azóta voltak változások. Ez utóbbi viszont már teljesen pontos!

A 2017-es év League of Legends világbajnokai a Samsung Galaxy tagjai lettek. Ahogy ez lenni szokott, a Riot Games egy skin-csapattal tiszteleg a győztesek előtt. A játékosok döntöttek, s nagyon úgy néz ki, hogy több karakter is a második világbajnoki kinézetével fog gazdagodni.

Vége a bulinak – Megvan a 2017-es világbajnok!

Mind a hat Samsung Galaxy játékos megválasztotta a maga karakterét, annak örömére, hogy a tavalyi évben két vállra fektették a legendás SKT csapatát a világbajnoki döntőben. A listán olyan populáris hősök kaptak helyet, mint a Xayah-Rakan duó, vagy éppen Jarvan IV. A kinézetek listáját elsőre az Inven Global közölte, Cuvee streamjére hivatkozva. A jelenlegi KSV eSports címere alatt játszó topos (egyébként az egész tavalyi Samsung Galaxy roster itt játszik jelenleg) online közvetítése alatt adta hírül a Samsung hivatalos választásait.

  • CuVee(Top): Gnar
  • Haru (Jungle): Ezreal
  • Ambition (Jungle): Jarvan IV
  • Crown (Mid): Taliyah
  • Ruler (ADC): Xayah
  • CoreJJ (Support): Rakan

Az Inven később azt is lehozta, hogy a listát a Riot Games is elismerte, így végre vége a találgatásoknak, a Cuvee által felfedett skin lista hivatalos! A Riot továbbá azt is hírül adta, hogy a világbajnokok már jártak a Riot Games központjában, hogy felvegyék a személyre szabott Recall animációkat. Ami még érdekesebbé teszi az esetet az pedig egy adalék infó, miszerint az új Samsung Galaxy kinézetekhez még a hangjukat is adták a játékosok. Hogy ez pontosan mit jelent, még nem tudni, de kíváncsian várjuk, hogy mit főz ki ebből a tervező-fejlesztő csapat.

Akik képben vannak a korábbi világbajnoki választásokkal, azok tudhatják, hogy ez a lista több karakternek is a második Worlds skinjét fogja jelenteni. Javran IV és Ezreal már birtokolnak győztes skint, Jarvan az első szezonban diadalmaskodó Fnatic mezét öltötte korábban magára, míg Ezreal a második szezon győztesének, a TPA-nak színeit viselte.

A kinézetek elkészítése biztosan nem lesz rövid idő, valószínűleg valamikor a nyár végén, a 2018-as világbajnokság környékén fogunk róluk hallani legközelebb. Habár reméljük, hogy már előbb betekintést enged majd a Riot Games a munkálatokba. Egy biztos, mi nagyon várjuk azt a Samsung Galaxy Taliyah kinézetet…!

Nyitókép: dotesports

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva