Fifa

Emlékeztető: ne felejtsetek el minden nap belépni jövő péntekig!


Könnyen lehet, hogy idén is ettől függ majd a jutalom mértéke a Lunar New Year eseményen.

Hamarosan újabb különleges eseménynek örülhetnek a FIFA-játékosok, ha ugyanis minden a “papírforma” szerint alakul, akkor február 16-án, vagyis jövő pénteken elstartol a kínai holdújévet ünneplő Lunar New Year event, melyről korábban már összegyűjtöttünk nektek a tavalyi tapasztalatokat.

Mikor jön a Lunar New Year event és mire lehet számítani?

Az esemény kezdetekor nagy valószínűséggel mindenki jutalmat kap majd – legalábbis a tavalyi évben így volt. És hogy mi lesz az? Nos, az attól függ, hogy mennyi időt töltöttél eddig a játékban.

A FIFA 17-ben az volt a rendszer, hogy minél több napon jelentkeztél be az Ultimate Teambe, annál jobb ajándékot kaptál. Egy évvel ezelőtt ezek voltak a pontos számok és jutalmak:

  • 1-6 nap: Lunar New Year Kit
  • 7-30 nap: Lunar New Year Kit + Jumbo Premium Gold Pack
  • 31-70 nap: Lunar New Year Kit + Mega Pack
  • 71-110 nap: Lunar New Year Kit + Rare Mega Pack
  • Több mint 110 nap: Lunar New Year Kit + Ultimate Pack

A hivatalos bejelentésig természetesen semmi garancia nincs arra, hogy az idei évben is ez lesz a jutalmazási rendszer a holdújévet ünneplő eventen. Ugyanakkor nem kerül semmibe, hogy tegyél magadnak egy szívességet, éppen ezért jövő péntekig jelentkezzetek be a játékba minden nap, biztos ami biztos, hogy ezzel is növeljétek a számlálót. Néhány nap múlva kiderül, hogy megérte-e!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva