Counter Strike

Megérkezett a Clutch Case – Itt a Swag-7 és Fade kesztyű


A Valve elhozta nekünk a legújabb ládát, ezúttal pedig a kesztyűkhöz is rengeteg új skint kaptunk!

Korábban már beszámoltunk arról, hogy az adatbányászok megtalálták a következő láda tartalmát, akkor csak “Chimera” néven voltak fellelhetőek a játékfájlok között, ám ehhez még kaptunk új kesztyű skineket is. amik ráadásul nagyon menőek. A Clutch Case-ben 17 új fegyver skin és 24 új kesztyű kapott helyet. A láda értéke jelenleg 12 $ környékén mozog, de ennyiért biztosan csak a hajnali szerencsések tudják majd eladni, a láda ára ugyanis szokás szerint egyre lejjebb csúszik.

A skinek között ezúttal nincs semmi egetrengető, amit mi kiemelnénk, az a Swag-7, ami egy remekül sikerült troll skin, őszintén mid csodálkozunk is, hogy betette a ládába a Valve. A rózsaszín USP-S Cortex egészen biztosan népszerű lesz, de az M4A4 Neo-Noir is tetszetős az új fegyverek közül.

Kesztyűk viszont nagyon jól sikerültek, emiatt a láda valószínűleg tartani fogja az árát egy jó ideig. Átszivárgott ide is a fegyverskineknél és késeknél is népszerű Fade kollekció, illetve a Case Hardned is ott figyel az új ládában. Amit még kiemelnénk, az a Duct Tape, ez a ragasztószalagból összetákolt kesztyű annyira rossz, hogy már tényleg jó.

Clutch Case Update log (1.36.2.7) – Új láda, új kapszula, Nuke és hang update érkezett a frissítéssel – gamer.hu

Új skinek, új matricák, Nuke ráncfelvarrás, Co-op mód javítások és még sok más, ami ebben az Update-ben újdonság. A hajnali update-tel nem csupán az új ládát kaptuk meg, hanem némi ráncfelvarrást is kapott Nuke. Nagyon úgy tűnik, hogy a Valve végre kezd valamit a pályával, láthatólag nem akarják, hogy a süllyesztőben végezze.

A ládában lévő fegyverskineket itt, a kesztyűket pedig itt találjátok (árral, részletes információval).

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva