Gaming

3+1 ok, ami miatt nem szabad kihagyni a Six Invitational 2018-at!


Többek közt fény derül az Outbreak és az Operation Chimera események minden részletére.

Február 13-a és 18-a közt fut a legnagyobb Rainbow Six Siege esemény, a Six Invitational 2018. Ennek során 16 csapat (a világ összes tájáról) küzd meg hat napon keresztül egy csoport körrel induló, majd egyenes kieséses szakasszal folytatódó, 500 ezer dolláros összdíjazású verseny során.

Ha eddig azon gondolkodtatok, hogy érdemes lenne-e nézni a tornát, akkor mondunk 3+1 indokot, ami miatt le kell ülni a gép elé!

1.  Outbreak és Operation Chimera hype!

Az elmúlt hetek során szép lassan csepegtették az infókat a közelgő kiegészítőről és eseményről, melyekről teljesen lerántják a leplet holnap 21:45-kor és holnapután 19:00-kor. Emellett jó eséllyel egyéb jövőbeli terveket is megoszt velünk a Ubisoft. Aki addig nem bírja ki, annak tegnap megosztotta a fejlesztőcsapat a legújabb trailert:

2. Mi a legfrissebb meta? A profik játékukkal válaszolnak!

Köszönhetően többek között az operátorok igen magas számának és a különböző itemek diverzitásának, a Rainbow Six Pro League-nek folyamatosan váltakozó a metája. Mi is lehetne a legjobb irányadó, mint a profik stratégiája?

forrás: rollingstone.com

3. Biztos, hogy a számomra megfelelő operátorral játszom?

Az előző ponthoz kapcsolódóan a profi meta nem csak a játékstílust, de a pickeket is meghatározza. Ha azt látjuk, hogy kedvenc operátorunk elő se fordul a verseny során, akkor érdemes elgondolkodni a váltáson az eredményesség érdekében. Például Buck gyakran jön elő, mivel a shotgunjával könnyen szét lehet lőni a padlódeszkát és a mennyezetet – emiatt egyike a legjobb támadóknak vertikális játék során, mert megnyitja a lehetőséget a csapatnak, hogy lentről lőjenek ki valakit.

forrás: pcgamesn.com

3+1. Látni kell a FaZe csapatát akcióban!

Aki nem az egyéni játékát akarja fejleszteni, hanem a játék élvezetéért nézné a tornát, annak a fentebb említett csapat miatt mindenképp ajánlatos néznie a meccseket. Noha láthattuk már játékosaikat a Team Fontt csapatában (onnan mentek át), de az, hogy most már a fentebb említett brand jelenik meg ténylegesen, még több nézőt vonz (akár más játékok nézőit is, lévén kedvenc csapatuk játszik, még ha nem is kedvenc játékukban).

forrás: http://liquipedia.net

Ma fél ötkor folytatódik a torna, immáron a helyszínen, Montreálban. Ti mi miatt ültök le megnézni a bajnokságot?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva