Gaming

Itt a várva várt voice chat, csapatmunkára fel!

ujsagiro - 6 éve Címkék: HOTS, patch, Voice Chat,

Az Overwatch után a HOTS játékosbázisa is megkapta a lehetőséget a szóbeli kommunikációra.

Pár hete már beharangoztuk, hogy dolgoznak a Blizzardnál azon, hogy a HOTS-ba is bekerüljön a voice chat funkció és tesztszerveren már elérhető volt.
Körülbelül egy órája érkezett meg a legújabb patch, mely a szokásos hősváltoztatások mellett egy meglepetést is tartogatott a játékosoknak: bekerült a voice chat!

forrás: us.battle.net

Használata nem túl bonyolult: az options menüben találjuk a “voice chat” tabot, ahol beállíthatjuk, hogy “push-to-talk” rendszer legyen (alapból a nulla gombot lenyomva beszélhetünk), vagy “open mic”, ami azt eredményezi, hogy ha beszélünk, akkor automatikusan hallják a társak. Ezen kívül is sok mindent be lehet állítani, amit még érdemes kiemelni az az “auto-join voice” alatti, aminél beállíthatjuk, hogy az egész csapat hallja amit mondunk, vagy csak az, akivel party-ban vagyunk.

Sonya most megint gyengébb – ki tudja már ezt követni?

Egy érdekességet még kiemelnénk a patch kapcsán: Sonya megint megkapta Január 24-i nerfet, amit Február 6-án visszavontak, most pedig ismét az egy hónappal ezelőtti, gyengített barbár hőssel játszhatunk.
A hivatalos kommentben azt írták, hogy szimplán elfelejtették egy hónapja betenni a gyengítést, azonban legjobb tudomásunk szerint bent volt.
Hogy mi az igazság, azt mindenki döntse el maga, de nem is ez áll a fókuszban most, hanem a voice chat és a jobb kommunikációból adódó élvezetesebb mérkőzések.

forrás: buildsguide.com/

Így hát nincs más dolgunk, mint elindítani a Battle.net-et, ráfrissíteni a HOTS-ra és indítani egy meccset!

Ti mennyire vártátok ezt a funkciót, van helye a HOTS-ban, vagy feleslegesnek tartjátok?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva